IV Torneig Memorial Ramon Vivas

Poster del Torneo. Pulsar sobre la imagen para ampliarlo
Poster del Torneo. Pulsar sobre la imagen para ampliarlo

El proper dissabte tindrà lloc la quarta edició del torneig de futbol base Memorial Ramon Vivas, organitzat per la U.D. Sollerense en col•laboració amb la Joieria Estela. Bunyola, Campus Esport i Sollerense en categoria infantil, i Sant Francesc, Campus Esport i Sollerense en categoria aleví s’enfrontaran entre si en un triangular.

Cal recordar que Ramon Vivas Pierre fou un dels fundadors del club i el seu primer president, sent un dels impulsors del futbol base de la vall i posant la primera pedra perquè el jovent solleric pogués participar a les competicions organitzades per la Federació de Futbol de les Illes Balears.

Des de www.udsollerense.com volem convidar a tots aquells aficionats al futbol base a assistir al torneig i homenatjar amb la seva presència a un home que dedicà part de la seva vida al futbol base solleric.

UD. Sollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.