Presentación del Campanet para la temporada 2009/2010

Presentación del Campanet
Presentación del Campanet

Divendres, dia 28 d’agost, es va dur a terme la presentació dels equips que enguany formaran part del Club Esportiu Campanet. L’acte va començar a les 19 hores al camp de futbol de Campanet on es va congregar molta gent des del principi, sobretot pares dels nins del futbol base.

Els equips sortiren al camp en fila començant pels més petits fins als juvenils, després sortí la nova secció de bàsquet femení i per acabar, l’equip amateur. Una vegada van estar tots col·locats enfront del públic començaren els parlaments. De mestre de cerimònies actuà el president, Rafel Pons Reus, que feu una breu xerrada donant les gràcies als assistents, recordant els que per diferents motius ja no jugaven amb el Campanet, demanant el suport per la nova campanya i presentant, un a un, tots els integrants de les plantilles de cada equip i els seus tècnics. A continuació, va donar la paraula al capità del primer equip Francesc Aguiló, després al tècnic Tolo Vich i per acabar a l’entrenador de l’equip de bàsquet, Pere Joan Alorda.

Una vegada fetes totes les fotos d’equip, es va disputar uns partidets de futbol 7 amb els jugadors de les plantilles dels més joves.

Quan varen tocar les 10 del vespre, es va disposar a fer el sopar de clausura de la presentació, degustant el gran arròs brut que ens brindaren les cuineres Francisca Bisquerra i Francisca Solivelles. Al sopar assistiren unes 260 persones que després de sopar varen participar dels sortejos d’un viatge a Menorca o Eivissa, una estància a un SPA, sopars i articles de vidre de Menestralia. La festa va acabar amb un poc de música posada pel DJ Pep Toni i pel capità de l’any passat, Joan Sebastià Pons.

Cal dir que s’entregaren fulls per engrescar a la gent a que es faci soci, ja que sense el suport de tota l’afició, les coses no rodaran així com toca. Així que animam als campaneters i no campaneters a que es facin socis per ajudar al club a ser més gran. (A més dels fulls repartits i que també es repartiran pel poble, també hi ha la possibilitat de fer les gestions a través d’aquesta web mitjançant el formulari que trobareu pitjant aquí.

CE Campanet

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.