Plantilla completa del Soller 2009/2010
Plantilla completa del Soller 2009/2010. Pulsar sobre la foto para ampliarla

CF Soller: Mario, Alberto, Miki(Javi Moragues), Juanmi, Tovar (c), Ernesto(Pomar), T. Sampol, Petrov(Alex), Marc Tovar(Carlos Gonzalez), Valcaneras y Belichon.

Murense: Barcelo, Torrandell(Emili), Toure, Frank(Javi), Bussy(Baldir), Pons, Butxet(c), Femenies, B. Ramon(Sebas), Moha y Chiqui.

Goles: 0-1 min.10 B. Ramón, 1-1 min.13 Marc Tovar, 2-1 min.29 Belinchon, 2-2 min.41 Bussy, 3-2 min.45 Petrov, 4-2 min.50 Ernesto, 5-2 min.71 Alberto.

Colegiado: José Antonio Dieguez Juliá, bona actuació.

Tarjetas: amarillas a Sampol, Valcaneras, Juanmi, Tovar, Petrov y Miki. Y roja a Juanmi.

Comentari:

Partit marcat per ses faltes i començament des partit amb ocacions de gol per els dos equips, el Murense s’ adelanta al marcador al minut 10 i tres minuts després el Sóller empataba amb una jugada den Marc Tovar de tu a tu amb el porter visitant. Acababa sa 1ª part amb es marcador de 3 a 2. Sa 2ª part el Sóller ha agafat es control des balon i encara que ha acabat es partit amb un jugador menys ha ampliat sa ventatja en es marcador, aconseguint sa victòria.

Avui, abans del partit, s’ha fet se presentacio des dos equips sollerics per aquesta temporada, per part del Sóller A s’equip es:

Porters : Mario i Pere Juan.

Defenses: Alberto, Moragues, Yassin, Marc Torres, Juanmi, Tito, Miky, Javi Andreo.

Mitg-campistes: T. Sampol, Petrov, Alex, Ernesto, Valcaneras, J. Pomar, Salvador Xumet, Damia, Bernat, Belinchon.

Devanters: Joel, Marc Tovar, Carlos Martinez.