El Miércoles «Trofeo Nicolás Brondo»: At. Baleares – Selec. Nigeria

Cartel del Nicolás Brondo
Cartel del Nicolás Brondo

El proper DIMECRES 2 de SETEMBRE és un gran dia per l’Atlètic Balears de la temporada 2009/10: – A les 19:00 a l’Estadi Balear es farà la presentació de tots els equips del futbol base del club. – A les 20:00 partit At. Balears – Selecció de Nigèria ** Els socis (abonats, socis, etc) no paguen. L’entrada serà de 10 euros, però també es podran adquirir carnets d’abonat per 25 euros per poder veure tota la lliga (excepte dies de club i promoció d’ascens). A les taquilles de l’estadi podreu adquirir l’entrada (10 euros) per aquest partit o el carnet d’abonat per 25 euros.

At. Baleares

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.