L’equip juvenil del sollerense començà els entrenaments

El Sollerense juvenil empieza a rodar
El Sollerense juvenil empieza a rodar

El passat dilluns començà a rodar l’equip juvenil del Sóller sota la direcció de Francisco Fenoy. Amb poques cares noves i moltíssima il•lusió, els 21 jugadors que formen la plantilla començaren a exercitar-se sobre la gespa del Camp den Maiol.

Durant aquestes primeres setmanes, el cos tècnic té previst entrenar durant quatre dies setmanals, amb la finalitat d’aconseguir el to físic ideal per afrontar la competició i començar a treballar el sistema de joc que s’utilitzarà.

A més a més, l’equip disputarà un mínim de quatre partits amistosos abans del començament de lliga. En aquest sentit, el club està pendent de l’evolució de les obres de millora del Camp den Maiol per poder concretar partits com a local, donat que al primer entrenament, els jugadors no disposaren de vestidors, aigua per dutxar-se ni llum artificial al camp.

U.D. SOLLERENSE

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.