Homenatge a Ricardo García

Pep Marques, president del Sollerense, va entregar a Ricardo una placa en reconeixement a la seva dedicació al futbol solleric
Pep Marques, president del Sollerense, va entregar a Ricardo una placa en reconeixement a la seva dedicació al futbol solleric

El jugador solleric s’acomiada de la competició després d’haver defensat la porteria de Sollerense, Sóller, Port de Sóller i Hostal Nadal
Ricardo García, ex-jugador del Sollerense, Sóller, Port de Sóller i Hostal Nadal, rebé el passat dissabte un merescut homenatge per part d’ex-companys d’equip. Fins a tres generacions distintes de futbolistes es reuniren per acomiadar a Ricardo, que començà defensant els colors de la U.D. Sollerense infantil i que ha defensat la porteria de tots els clubs seniors del municipi.durant els més de 25 anys que s’ha mantingut en actiu.

La celebració s’inicià al Camp den Maiol amb la disputa d’un partit de futbol on el combinat de «veterans» capitanejats pel propi Ricardo s’imposà per tres gols a dos al combinat de «joves promeses», en un partit marcat per les polèmiques decisions de la tripleta arbitral. Abans de l’inici del matx, l’excel•lent porter va rebre una placa de la U.D. Sollerense de mans de Pep Marques, president del club, en reconeixement a la seva dedicació al futbol solleric.

A la finalització del partit, els jugadors es desplaçaren a un conegut restaurant del Port de Sóller per gaudir d’un merescut sopar i posar el punt i final a una jornada entranyable on predominà el companyerisme i el bon ambient entre tots els presents.

La temporada vinent, Ricardo té intencions de seguir lligat al mon del futbol i està estudiant les ofertes que Port de Sóller i U.D. Sollerense li han fet arribar per integrar-se dins l’organigrama tècnic.

Des d’aquesta pàgina, volem felicitar a Ricardo per la seva trajectòria esportiva i el seu comportament exemplar, i desitjar-li molta sort a la nova etapa que comença.

SOLLERENSE.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.