Asamblea anual de socios de la PB Els Tamarells.

Final copa 2009 Mestalla
Final copa 2009 Mestalla

Aquest diumenge dia 21 de juny a les 19 hores en primera convocatòria, i a les 19´30 hores en segona convocatòria, en el Mollet d´en Pereió a Portocolom tindrà lloc l´assemblea ordinària de socis de la P.B. Els Tamarells, amb el següent ordre del dia:

1.- Presentació i benvinguda

2.- Informe de les activitats realitzades durant la temporada 2008-2009

3.- Balanç econòmic de la temporada 2008-2009

4.- Normativa de viatges, entrades i quotes de soci del F.C.B.

5.- Projecte d´activitats per a la temporada 2009-2010

6.- Oferiment de càrrecs a la junta directiva

7.- Proposta i votació del pressupost per a la temporada 2009-2010

8.- Suggeriments, precs i preguntes.

CELEBRACIÓ DEL QUATRIPLET

En haver acabat, en la seu del Bar Els Tamarells, tindrà lloc un refrigeri per a tots els socis per tal de celebrar el quatriplet (Copa, Lliga, Champions i el 2-6 en el Bernabeu) aconseguit pel primer equip del F.C.Barcelona en la temporada 2008-2009. Presidirà la taulada una monumental tarta que portarà fotografiada la portada del Diari Sport del passat dia 28 de maig «El millor del món».

Tots els nins que vinguin vestits amb la samarreta del F.C. Barcelona les farem una foto de conjunt que sortirà a la premsa com a record de la diada.

A banda del refrigeri es farà una rifa de productes barcelonistes entre els presents, i els interessats podran adquirir unes samarretes i uns polos que la penya ha posat a la venda amb motiu del quatriplet.

Es completarà la jornada amb una mostra fotogràfica i un recull de premsa del que han estat els darrers 365 dies per a la Penya Barcelonista Els Tamarells. Tots els socis i seguidors hi sou convidats !!

La Junta Directiva.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.