La U.D. Sollerense celebrarà el final de temporada el dissabte 13 de juny al, Camp Infante Lois.

Familia del Sollerense
Familia del Sollerense

Dissabte 13 de juny és la data elegida per la U.D. Sollerense per celebrar el final de temporada amb tots els jugadors, pares i aficionats del club. L’esdeveniment tindrà joc al Camp Infante Lois, del Port de Sóller, des de les 9’00 del matí fins a les 24’00.

El club ha organitzat distintes proves i competicions perquè els jugadors puguin demostrar les seves habilitats. A la jornada matinal es disputarà la fase de grups de les distintes activitats, mentre que el cap vespre es celebraran les eliminatòries i les finals.

Tots els jugadors del club interessats en participar, ho han de notificar als coordinadors abans de dijous 11 de juny, data a la que tindrà lloc el sorteig dels equips.

Una vegada finalitzada la competició s’entregaran els premis als guanyadors i es farà la cloenda de la temporada, que serà amenitzada per l’actuació de disc-jockeys locals.

Durant tot el dia, haurà un bar obert al mateix camp de futbol a on es vendran begudes i menjar (hamburgueses, entrepans, hot dogs, donuts, etc).

JFP para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.