Reunions de la junta i la comissió del la FFIB

Federación
Federación

La Junta Directiva i la Comissió Delegada de la Federació, se varen reunir per fer el seguiment de la gestió esportiva i econòmica de la temporada que acaba. Entre altres temes, es va aprovar la incorporació a la FFIB de la desapareguda Federació de Futbol Sala, i la nova «Lliga Nacional Autonòmica Femenina».
La Junta Directiva va ser informada de la recent aplicació de la ressolució judicial que estableix que totes les modalitats de futbol s’han de gestionar des de la FFIB. El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, i el president de la fins ara vigent Federació Balear de Futbol Sala, José Luis Ruiz, varen fer públic l’acord subscrit entre les diferents parts per suprimir la inscripció de la Federació de Futbol Sala de les Illes Balears del registre de Federacions de la Direcció General d’Esports i la seva integració, a tots els nivells, a la Federació Balear de Futbol.
D’aquesta manera es complia la sentència emesa fa un parell d’anys que obliga a la Conselleria d’Esports a eliminar a la Federació de Futbol Sala de l’esmentat registre i la incorporació del seu organigrama a la Federació de Futbol.

La Junta també va aprovar la creació de la nova Lliga Nacional Autonòmica Femenina que permetrà que els equips femenins de totes les Illes Balears puguin participar en una mateixa competició. Era una antiga aspiració dels clubs de Menorca i Eivissa que se veu complida a partir de la temporada vinent.

Aquests i altres acords de la Junta Directiva, aixì com els tractats en anteriors reunions, es varen presentar tot seguit a la reunió de la Comissió Delegada, que va procedir a l’aprovació definitiva.

LA COMISSIÓ DELEGADA DE LA FFIB

La Comissió Delegada és la que representa el màxim òrgan de la Federació: l’Assemblea General. Igual que aquesta, la Comissió està formada per representants de Clubs de Futbol i Futbol Sala. En total són 19 membres, 18 elegits per l’Assemblea General i el President de la FFIB, que se reuneixen cada 4 mesos per aprovar qualsevol modificació de pressuposts, de Calendari esportiu o Reglaments. També fa un seguiment de la gestió esportiva, social i econòmica dels diferents estaments federatius.

Aquests són els clubs que tenen representació dins la Comissió Delegada (tal com ho va aprovar l’Assemblea General):

Atlètic Ciutadella; C.D. Constància; Penya Ciutadella Esportiva; C.D. Calvià; Platges de Calvià; Penya Esportiva Sant Jordi Atl d’Eivissa; S.D. Son Sardina; C.D. Olimpic de Manacor; Penya Esportiva Son Marçal; S.D. La Salle Atl.; S.D. Recreativo Penya Arrabal; C.F. Ràpid d’Eivissa; Sporting Atl. Ciutat de Palma; C.D. Recretivo Mallorca; C.D. Atl. Jesús d’Eivissa; A.D. Inca Futbol Sala; U.D. Poblense.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.