Comença la reforma de Can Maiol

Empiezan las obras en el municipal de Soller
Empiezan las obras en el municipal de Sóller

Joan Vicens

Les obres per al cobriment de la tribuna del Camp den Maiol, l’obertura d’oficines per als clubs esportius als seus baixos i la substitució de les torres d’enllumenat del terreny de joc han començat aquesta setmana amb l’execució dels primers treballs. L’empresa adjudicatària de les obres, Mondo Ibérica, ha iniciat la demolició de l’interior de la tribuna.

El projecte suposarà l’adequació d’aquesta zona perquè els clubs tenguin un espai on dur a terme tasques administratives, reunions entre pares, jugadors i entrenadors o emmagatzemar-hi el seu material esportiu. Segons s’ha informat, s’obriran un total de vuit espais que, posteriorment, es cediran als usuaris.

Posteriorment, es treballarà en la coberta de la tribuna. Segons el projecte elaborat pels tècnics municipals, la grada comptarà amb un cobriment metàl.lic que protegirà els espectadors de la pluja i també del sol durant l’estiu.

Finalment, una de les darreres tasques que duran a terme els operaris de l’empresa adjudicatària de les obres serà la retirada de les torres d’il.luminació. Aquests punts de llum seran substituïts per quatre torres que es col.locaran en els extrems del terreny de joc. La principal característica d’aquestes noves torres és que oferiran dues intensitats d’il.luminació: una menor per als entrenaments i una major per a la disputa dels partits.

Els treballs estan finançats pel Govern Central a través del Pla E de dinamització econòmica promogut aquesta primavera. La reforma del Camp den Maiol és un dels catorze projectes que es duran a terme a Sóller durant aquests mesos. Concretament, el Govern invertirà 210.000 euros en aquest projecte.

S’espera que les obres estiguin enllestides abans de començar la propera temporada esportiva. No obstant això, tots els projectes finançats amb el Pla E han d’estar acabats a mitjans del mes de desembre.

VEU DE SOLLER

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.