Crónica Infantil: At. Manacor 9-0 España At.

Atc. Manacor: Sebastià, Sergi, Muntaner, Jaen, Servera, Puigros, Mascaró, Llodrà, Felix, Bauzà i Sureda.

També jugaren: Salas, Bordal, Pou, Pomar i Martinez.

Espanya Atc.: Arnaez, Salas, Tweddie, Cardell, Cano, Sanmartin, Mateu, Gil, Navarro, Jimenez i Juan.

Gols: Llodrà (2), Felix (2), Bauzà, Martinez i Sureda (3) per a l’Atc. Manacor.

Arbitre: Roberto Bonnin, bé en línees generals, encara que un poc massa meticulós.

Targetes: Cardell per a l’Algaida i Sureda i Salas per a l’Atc. Manacor.

Comentari:

L’Atc. Manacor ha cumplit aquesta temporada, perque amb la victòria d’avui ha aconseguit l’ascens a la segona regional, cosa realment impensable al començament de la temporada.

El partit d’avui, a la primera part, ha estat un monòleg per part dels manacorins que arribaven una i altra vegada a la porteria contrària fent nombroses ocasions de gol, de fet al descans s’ha arribat amb 8 a 0, que deixava sentenciat el partit. L’Espanya Atc. intentava aturar els atacs dels locals, però s’han vist superats en tot moment per la diferència física que hi havia entre un i l’altre.

A la segona part, després dels canvis realitzats pels dos entrenadors, s’ha igualat el partit i ambdós equips han tengut ocasions per a canviar el marcador, fet que només han aconseguit els locals amb un gol més.

Després d’aquest resultat l’Atc. Manacor ja ha acabat la lliga (descansa a la darrera jornada), i quedarà en primer o en segon lloc segons els resultats que aconsegueixin el Cala d’Or i el Cardassar.

Des d’aquí donar l’enhorabona a l’entrenador de l’Atc. Manacor, Joan Vidal, que ha desenvolupat una gran tasca amb aquest equip, fent que tots els nins se sentissen importants i treien el màxim rendiment de cada un.