Crónica Benjamín F7: Poblense 1-3 Manacor, el Manacor arriba a la final

Francisco Parets con los capitanes
Francisco Parets con los capitanes

El Manacor arriba a la final guanyant al Poblense

Alineacions:

Poblense: Bruno, Perelló, Rigo, Iurilli, Sanchez, Munar, Caballero, Moreno, Capó i Payeras.

Manacor: Aaron, Albert, Vives, Pont, Sergi, Joan, Muntaner, Pere, Lucas, Jaume, Carles i Richard.

Gols: Sanchez per al Poblense i Albert, Sergi i Lucas per al Manacor.

Arbitre: Francisco Parets, molt bé, deixant jugar als nins.

Comentari:

El primer quart ha estat de tanteig per part dels dos equips, que s’anaven ficant a poc a poc al partit. En un contraatac, al minut 5, ha arribat el primer gol del Manacor que ha fet que els nins se llevassen un poc els nervis amb els que havien sortit. També, en un contraatac el Poblense ha aconseguit empatar el partit que responia a les expectetives que s’havien creat a aquest partit. Quan ja pareixia que acabaria en empat al marcador, en Sergi s’ha tret un xut impresionant que ha fet que el porter no pogués fer res, i que feia que el Manacor agafàs avantatge.

Els altres quarts han estat molt similars, amb un poc més de domini del joc per part del Manacor i el Poblense intentant arribar a la porteria rival, però aquest pic els manacorins han estat molt bé defensivament.

Al tercer quart, en una falta desde fora de l’àrea el Manacor ha aconseguit el tercer gol, que ha deixat un poc tocats als poblers. Així i tot el Poblense ha intentat anivellar el marcador, però Aaron ha tornat fer un partit molt seriós i ha desbaratat qualsevol forma d’atac.

Demà, dissabte, la final del campionat de pobles. Esperem que els manacorins se recuperin perque al final del partit ja estaven bastant cansats.

Toni Coque para Fútbol Balear.

Fotos O. Riera y Pepsila

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.