Presentada la targeta «VISA» de la FFIB

Presentación de la nueva targeta
Presentación de la nueva targeta

El Director Territorial de «la Caixa», Robert Leporace, i el President de la FFIB, Miquel Bestard, han presentat la targeta de crèdit que es posa a disposició de tots els aficionats al futbol.
Tant el Director de «la Caixa com el President de la Federació s’han felicitat per aquesta nova passa en la col·laboració que mantenen a través d’un Conveni que ja du dos anys de vigència.
Les targetes ja estan a disposició dels usuaris a qualsevol de les delegacions de les Illes Balears. Les pot demanar qualsevol persona que tengui més de 18 anys d’edat i no és imprescindible que tengui compte obert a «la Caixa».

Fins i tot els clients de la Caixa que vulguin canviar el disseny de la seva targeta de Crèdit per posar-hi el de la Federació de Futbol ho poden fer.
Gràcies al Conveni entre la FFIB i l’entitat bancària, la Federació reb una subvenció que es dedica, sobretot, a ajudar al futbol base. Els clubs també es veuen beneficiats amb obsequis dirigits a augmentar la seguretat dels futbolistes: Desfibriladors i equips de reanimació repartits durant la temporada passada, i camilles, fèrules i collarins ortopèdics per a la pròxima.

FFIB

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.