Llastarri: ‘Si tirem endavant aquesta eliminatòria, ningú ens aturarà’

Xavier Llastarri, parlant amb Reus24.com repassant l'actualitat del club roig-i-negre. El president creu que el seu CF Reus no fallarà aquest diumenge
Xavier Llastarri, parlant amb Reus24.com repassant l'actualitat del club roig-i-negre. El president creu que el seu CF Reus no fallarà aquest diumenge

El president del CF Reus ha volgut mostrar el seu optimisme davant la primera final que jugarà l’equip reusenc diumenge contra el Binissalem.El màxim mandatari del CF Reus, Xavier Llastarri, ha parlat amb Reus24.com abans del transcendental partit que el conjunt roig-i-negre jugarà diumenge (18.00 h.) davant el Binissalem. El president confia plenament en la remuntada del seu equip i creu que, un cop superada aquesta eliminatòria, ningú serà capaç d’aturar-los en el seu camí cap a Segona B. A més, Llastarri ha fet un repàs profund a tota l’actualitat més immediata del club.

Podria ser que el de diumenge fos el darrer partit de la temporada. Quines opcions creu que té l’equip?
Si el CF Reus fa el joc que ha fet durant tota la temporada, té totes les opcions. Però hem de ser realistes i el resultat que portem del partit d’anada no és el que esperàvem. Jo tinc molta fe en aquesta plantilla i en els tècnics, i sé que es conjuraran per tirar l’eliminatòria endavant i passar ronda.

Quina impressió li va deixar l’equip?
Jo crec que el CF Reus no va aconseguir fer el seu joc. No va trobar la posició al camp i va haver una sèrie de factors que van influir, com el camp petit, una gespa d’abans de la guerra i molta calor. Per això estic convençut que al nostre camp els podem derrotar i, a més a més, clarament.

El partit de diumenge és una final. Espera que la gent respongui com en les darreres temporades en els moments importants?
No sé si la paraula és final o no. Però és un partit molt important per al CF Reus i per a la ciutat de Reus, i confio que vingui la gent al camp, perquè els jugadors necessiten aquest recolzament.

Se li ha passat pel cap en algun moment que el CF Reus caigués eliminat?
Sí, com no. Porto tres eliminatòries que em treuen el chupa-chup quan només em queda el pal. Clar que hi he pensat. En els partits de play-off, un mínim error de més et costa l’eliminatòria i s’ha acabat la temporada. Jo estic segur que el CF Reus tirarà endavant el partit de diumenge i estic segur que, tirant endavant aquesta eliminatòria, ningú no ens aturarà.

Considera just el mètode que s’ha implantat aquesta temporada per pujar de categoria?
Ara no puc dir el que deia quan vam quedar primers. Crec que per al primer sí que és just aquest play-off, perquè tenen dues oportunitats. Però per a la resta no ho és. És un tema difícil, perquè són sis partits més en les acaballes d’una temporada, on s’ajunta tot el cansament físic i mental.

Independentment del que succeeixi aquest any, quin futur li espera al CF Reus?
Tant de bo puguem pujar perquè és l’any del Centenari. I sinó pugem tocarà confeccionar la plantilla que toqui per jugar a Tercera. Independentment de la categoria on estem, la plantilla es confeccionarà en sintonia amb l’actual època de crisi que estem vivint.

Durant aquest temps, us heu mogut per buscar nous suports econòmics?
El patrocinador oficial -Marvel Hotels- està signat per tres anys i aquest ja el tenim. Sí que ens hem mogut i, perquè no dir-ho, fins i tot per Can Barça, en busca de més suports. La relació amb el club blaugrana és molt bona i ja m’han promès que alguna cosa de cara a la temporada vinent tindrem.

S’ha tornat a parlar sobre la possibilitat que el primer equip del Barça vingui a Reus?
Sí que se n’ha tornat a parlar. Està promès que vingui, tant a mi personalment com d’entrenador a entrenador. Si el Barça hagués estat eliminat de la ‘Champions’ ja hagués vingut. A mi m’agradaria que vinguessin la propera setmana, del 2 al 4 de juny. Però hi ha un inconvenient, que és la Copa Confederacions. Però igualment vindrien molts jugadors i amb el Pep Guardiola com a estrella mediàtica. Encara s’ha d’acabar de parlar, igual que el tema de poder celebrar un partit amb l’Associació de Veterans del Barça, que també s’han posat a disposició del club per l’efemèride que celebrem.

Per últim, s’ha tractat la renovació de Ramon Maria Calderé?
L’entrenador s’ha guanyat sobradament la renovació per la temporada que ha fet en tots els sentits, tot i que des d’alguns sectors diria que no se l’ha valorat prou. Ha fet una temporada excepcional, perquè ha sabut treure més del 100 per cent de cadascú dels membres de la plantilla i ha portat el vestuari de forma excel•lent. A més, aquest Calderé no té res a veure amb el Calderé d’altres temporades i he rebut nombroses felicitacions pel seu comportament. Però en qualsevol cas les dues parts vam decidir esperar a una mica i llavors ja tornarem a parlar. El cas de l’entrenador és el mateix que succeeix amb molts dels membres de la plantilla, perquè puc assegurar que al voltant del 80 per cent de la plantilla continuarà si els mateixos jugadors volen.

J. Castell/R. Rodríguez | Reus

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.