VI Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

Cartel del Coloqui
Cartel del Coloqui

Mitjançant el present us comuniquem que el proper dissabte tindrà lloc a Porreres la VI Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

A les 19 hores en el Centre Cultural de s´Escorxador es celebrarà un col.loqui baix el títol «Barça !!, passat, present i futur», el qual serà moderat pel periodista Arcadi Alibés (cap d´esports del Canal 3/24), i en el que intervindran els periodistes Alfredo Martínez (Onda Cero) i José Luis Carazo (Sport), l´ex futbolista Jesús Pereda, la veu del Camp Nou Manel Vich, així com un membre de la junta directiva del F.C. Barcelona. També hi està convidat l´ex jugador i entrenador Carles Rexach, però a hores d´ara està pendent la confirmació de la seva assistència.

A les 21 hores en el Parc de n´Hereveta tindrà lloc el sopar de gala amb la participació de les més de 30 penyes barcelonistes que hi ha a les Illes Balears, i l´assistencia d´una important representació de la junta directiva del F.C. Barcelona. En el marc del 25è aniversari de la P.B. Porreres s´ha convidat al President D. Joan Laporta, així com a les màximes autoritats del Govern Balear, dels Consells de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i de l´Ajuntament de Porreres.

S. Oliver para Fútbol Balear

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.