Infantiles: At. Manacor 4-0 Ciutat Llucmajor

El colegiado con los capitanes
El colegiado con los capitanes

Partit sense massa història

Alineacions:

Atc. Manacor: Salas, Servera, Jaen, Mascaró, Llodrà, Felix, Bauza, Caldentey, Muntaner, Puigros i Pou.

També jugaren: Sebastià, Sureda, Pomar i Martínez.

Ciutat Llucmajor: Ochoa, Company, Cano, Ginard, Garau, Calaes, Janer, Millan, Sanchez, Balaguer i Cànaves.

També jugaren: Gonzalez, Del Amo, Ferrer, Bermudez i Cerezo.

Gols: Muntaner, Garau (p.p.), Pou i Servera per l’Atc. Manacor.

Àrbitre: Sebastian Pascual, sense complicacions.

Targetes: Caldentey i Jaen per l’Atc. Manacor i Ginard i Calaes pel Ciutat Llucmajor.

Comentari:
Aquest partit l’ha dominat des del primer moment l’Atc. Manacor, que al primer minut ja havia marcat un gol. Després durant la primera part ha estat un partit més de rebots, sense que cap dels dos equips jugàs a tocar la pilota.
A la segona part el control del partit l’ha duit l’equip local, fent nombroses ocasions de gol, d’aquí que el partit se desenvolupàs sense massa problemes per l’equip local que se n’ha duit la victòria, lo que els permet continuar als primers llocs de la classificació. Per part dels visitants només han tengut una ocasió de gol, al darrer minut de partit, fet que demostra la poca capacitat d’aquest equip per donar problemes al contrari. La manca d’efectivitat per part de l’equip de Joan Vidal ha fet que el partit no acabàs en un resultat d’escàndol. A destacar, la gran tasca que dur a terme Muntaner al centre del camp des d’on dóna moltes possibilitats de sortida de pilota i permet que se tenguin moltes ocasions de gol.

TC para FutbolBalear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.