Preferente: Margaritense 1 – 2 S’horta

El colegiado con los capitanes
El colegiado con los capitanes

El s’Horta avança al Margalida a la classificació

Margaritense: Rafa Calderón, Pere Batle, Marc Reynés, Ramón Torres (Cap.) (Juanjo Cladera min. 45), Pese (Igor min. 72), Brahim, Lluís Torreblanca, Mateu Alorda, Pier, Oliva i Miki Serra.

Entrenador: Enrique Cànovas.

S’Horta: Sion, Adri, Vidal, Pere Joan (Cap.), Abel, Marcos, Fernández (Kako min. 75), David (Marí min. 91), Cristian (Mas min. 52), Ximo (Magi min. 59) i Biel.

Entrenador: Miquel Barceló.

Àrbitre: Olmos Hervàs, auxiliat per Font Fernández i Cádiz Guardiola. Amonestà als locals Mateu Alorda, Oliva, Pese i Pier i als visitants Vidal, Adri, Pere Joan i Abel. Expulsà amb vermella directa al visitant Vidal per agressió a Juanjo Cladera al minut 58.

Gols:
0-1 Min. 32-. Córner tret per David des de banda esquerra al primer pal i a l’àrea petita Vidal s’avança a la passiva defensa local para posar per davant al S’Horta en el marcador.

0-2 Min. 36-. Nou córner tret per David, aqueixa vegada des de banda dreta al punt de penal que, després d’una sèrie de refusos arriva al segon pal i Ximo ho aprofita per enviar la pilota a l’esquadra.

1-2 Min. 51-. Córner tret des de banda esquerra al punt de penal i Abel, amb el seu intent de refusar, introdueix la pilota a la seva porteria.

Comentari:

Aquest horabaixa a les 16:30 hores s’han enfrontat a Santa Margalida dos equips que estan dins posicions de lligueta. El Margaritense està situat al 5é lloc de la classificació, amb una molt bona dinàmica a aquesta segona volta, on només han deixat escapar 10 punts. Per la seva part, el S’Horta té 2 punts menys que el conjunt local i està al 7é lloc classificatori, amb una ratxa de 5 partits sense perdre.

La primera part ens ha deixat ben poc futbol, però moltes sensacions. Sensació de veure al S’horta com un equip molt compacte, que sap a que juga, dominant les segones jugades, fent una jugada d’estratègia a sa mínima oportunitat… I a un Margaritense que no ha estat capaç de crear una sola ocasió de gol i lo més preocupant, no pareix que sàpiga canviar el signe del partit.
Amb les úniques ocasions de gol a pilota aturada, el S’horta a aconseguit avançar-se al marcador a 2 córners, i posant amb una situació molt complicada al conjunt local.

La segona part ha començat amb un canvi d’home i canvi tàctic per part del Margaritense que ha passat a jugar amb 3 a darrera i una linea de 5 al mig del camp, deixant 2 homes amb punta. Prest ha tengut recompensa ja que als 6 minuts, ja havia aconseguit reduir distàncies al amrcador amb el gol en pròpia porta d’Abel. Però poca cosa més durant tota la segona part. El joc s’ha fet molt espés, amb continues aturades per part dels visitant, joc violent en segons quines fases i un Margalida que no ha sabut contrarestar això i ha acabat perdent sense tenir cap ocasió clara per poder empatar.

Així doncs, el s’Horta avança al Margalida a la classificació i junta un poc més la lluita per als llocs que donen accés a la zona de lligueta.

Miquel Pérez – Sta. Margalida para FutbolBalear

Fotos O. Riera


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.