Homenatje a Guiem Calvo.

El Sporting rinde homenaje a la familia Calvo.
El Sporting rinde homenaje a la familia Calvo.

La família de Guillem Calvo, atropellat dia 4 d’abril per un vehicle robat, va rebre l’homenatge del club Sporting Ciutat de Palma. El President de la FFIB, Miquel Bestard, va ser present acompanyant la família del jove futbolista.

Els jugadors companys de Guille varen entregar als pares un banderí del club i un llibre commemoratiu, en el qual han expressat l’apreci que li tenien. Va ser just abans del partit entre l’equip de Lliga Nacional Juvenil en el Miquel Nadal. La Federació i el seu president, que des del primer dia han fet costat a la família, varen participar a l’acte d’homenatge.

Els fets ocurriren el dia 4 d’abril, quan dos delinqüents que intentaven fugir de la policia amb un vehicle robat varen envestir el jove Guillermo Calvo que caminava tranquilament per la voravia. Els dos delinqüents varen ser detinguts per la policia.
La família del jove futbolista ha rebut innumerables mostres de solidaritat. En el camp es va viure un emotiu homenatge a la família que ha perdut un fill en circumstàncies tan lamentables.

FFIB

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.