Buenas relaciones entre el Fisiomedia y el CD. Cap de Llevant.

Sojo
Sojo

El Fisiomedia Manacor col•labora i demostra la bona relació que té amb el C. E. Cap de Llevant.

El club manacorí dóna la baixa a Javier Sánchez Sojo jugador de l’equip de primera A per fitxar per l’equip de Son Servera. L’equip serverí està passant una ratxa dolenta pel que fa a lesions, i això sumat a la reduïda plantilla, a què l’equip està en zona compromesa i que els equips de darrera s’han reforçat molt, fa que l’equip tengui serioses dificultats per afrontar els partits. Per aquest motiu, Sojo aquesta setmana passarà a ser jugador del C. E. Cap de Llevant en la categoria primera B.

EL CAP DE LLEVANT AFRONTA UNA FINAL

L’equip de futbol sala de la categoria primera B del C. E. Cap de Llevant aquest dissabte dia 4 d’abril a les 17:15h al pavelló municipal de Son Servera afrontarà un partit amb A. D. Inca B de vital importància per poder conservar la categoria. Actualment, el Cap de Llevant es troba al lloc 12è de la classificació i l’Inca en darrer lloc a 9 punts de l’equip serverí. Els altres equips es troben a 4, 2 i 1 punts respectivament, això sumat als reforços que tenen aquests equips, cada partit és una final. L’Inca necessita els 3 punts per poder aspirar per a la salvació ja que només queden 5 partits per acabar la lliga, i el Cap de Llevant també els necessita poder allunyar-se d’aquesta zona tant perillosa a la que es troba.

O. Riera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.