Collerense
Collerense

COLLERA: Lluís (1), Eladio (1), Manu (1), Raúl (1), Roque (1), Roberto (1), Campos (1), García (1), Camacho (1), Jaime (1) i Josema (1).Carrió (1) per Josema, David Muñoz (1) per Roberto, Lilian (1) per Campos i Marcos (1) per García.

XILVAR: Vicenç (1), Fontanet (1), Alomar (1), Barri (1), Bonnín (1), Zarrera (1), Reyes (1), Coll (1), Seguí (1), Zamora (1) i Sureda (1).Reynés (1) per Seguí, Rubert (1) per Sureda, Llabrés (1) per Reyes i Blanco (1) per Zarrera.

GOLS: 0-1: minut 28, Seguí.0-2: minut 36, Reyes.1-2: minut 45, Eladio.2-2: minut 90, Muñoz.

ÀRBITRE: Adrover Vallbona (2). Amonestà els locals Camacho, Raúl, Roque, García i Lilian; i els visitants Seguí, Reyes i Alomar. Expulsà els locals Jaime, en el minut 43 per doble amionestació; Eladio, en el minut 45 amb vermella directa; i Carrió, en el minut 90 amb vermella directa. Expulsà els visitants Barri, en el minut 61 per doble amonestació; i el porter suplent Ramis, en el minut 89 per doble amonestació.

El Collerense remonta un 0-2 en casa al Xilvar, en un partido movido con muchos expulsados.