La flor de Manzano

Manzano
Manzano

Ja ha arribat la primavera i els camps s’omplen de flors. Però allà on sembla que creix una flor de dimensions descomunals és a la zona on acaba l’esquena de Gregorio Manzano. El tècnic mallorquinista ha sobreviscut a l’onada de destitucions d’entrenadors que sí ha afectat les banquetes d’equips que en aquests moments estan per davall el Mallorca en la classificació. Quan més qüestionat estava per part de l’afició mallorquinista i bona part de la planta noble de l’Ono Estadi, quan semblava estar entre l’espasa i la paret, arribà Mateu Alemany a la presidència del club i hi diposità la seva total confiança.

I la jugada ha sortit bé. Ningú no coneix millor l’actual plantilla del Reial Mallorca que Manzano i serà per això que l’equip respon amb bons resultats als seus plantejaments tàctics i alineacions no sempre compartits per molta gent. La confiança gairebé cega en futbolistes que no completen una bona temporada, però que són titulars una setmana sí i l’altra també, com Varela, Arango i David Navarro, desespera bona part de la parròquia mallorquinista, sobretot quan comprova que manté en la suplència el futbolista més en forma de l’equip: Castro. Tanmateix, els resultats acompanyen i adoben la seva flor.

DIARI DE BALEARS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.