Equip Mèdic de la mutualidad de Futbolistes

Equip Mèdic de la Mutualidad
Equip Mèdic de la Mutualidad. Pulsar sobre la foto para ampliar.

A la seu de la Mutualitat, al carrer Sòcrates de Palma, aquest equip supervisa les revisions mèdiques obligatòries als futbolistes. Per jugar competicions oficials és imprescindible tenir una certificació d’haver passat el reconeixament mèdic.

A la Mutualitat també es fa el servei ambulatori dels jugadors que s’han lesionat jugant o entrenant amb els seus equips. Segons els informes, la Mutualitat de Futbolistes de la FFIB ha d’atendre entre 1.700 lesionats cada temporada (són xifres de la temporada 2007-2008).

L’equip mèdic diagnostica i tracta les diferents lesions i, en els casos més greus, hospitalitza i opera els pacients a les clíniques contractades per la FFIB.

Els clubs aporten, a principi de temporada, l’assegurança dels jugadors perquè tenguin dret a tots els serveis de la Mutualitat. Les quotes van dels 25 € anuals de les categories inferiors, fins als 70 € anuals de la Preferent, i cobreixen tots els serveis: revisions, ambulatori, tractament, servei d’ambulància, hospitalització, intervencions i possibles indemnitzacions.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.