La FFIB ja té els premis de les rifes

Bestard y Mari
Bestard y Mari

Dos cotxes Citroën i 4 viatgesEl President de la FFIB, Miquel Bestard, ha entregat al representant de Citroën, Xisco Marí, l’import dels dos vehicles que se sortejaran en les rifes de les categories Regionals.

La Federació ja ha repartit entre els clubs els blocs de paperetes per a la Rifa de maig. Dos cotxes i 4 viatges per a la final de la Copa d’Europa.

Tots els clubs de Preferent, Primera, Segona i Tercera Regional han acollit amb satisfacció aquesta forma de subvencionar unes categories que necessiten recursos. A l’acte d’entrega de les paperetes el president de la FFIB va animar als representants dels clubs a implicar tots els directius, col.laboradors i aficionats en aquesta iniciativa.

FUENTE FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.