Margaritense 3 – Poblense B 1

36505_0_galeria_4Margaritense (Entrenador – Enrique Canoves):

Calderón, Risco (Oliva min 53), Pere Batle, Mateu Soler, Juanjo Cladera, Brahim, Lluís Torreblanca (Miki min 62), Mateu Alorda (Joan Alòs min 93), Martí Amer (Joel min 71), Pese, Juanjo Gonzalez

Poblense B (Entrenador – Ignasi Llompart):

Pedro Puigserver, Emili, Ricardo Notario (Juan Jordi min 69), Bisquerra, Laqui, Florit, Tomeu, Tolo, Sabater, Pol (Noguera min 35), Jaume Andreu (Ture min 81)

Àrbitre: Pino Salas, auxiliat per Durbay i Hinarejos.

Bona actuació del colegiat, malgrat que va tenir 2 errades greus, ja que el penal que va pitar al primer minut a favor del conjunt local no ho era i va anular un gol legal al Margaritense per fora de joc quan la pilota venia donada per un jugador del Poblense B.

Va mostra tarjeta groga als locals Risco, Torreblanca, Alorda i Oliva i als visitants Pedro, Laqui, Florit i Noguera. Expulsà al minut 49 a Mateu Soler, del Margaritense, amb vermella directa i al visitant Juan Jordi, per doble amonestació, al minut 92. Una vegada finalitzat el partit, va expulsar a Tolo per protestar-li.

Gols:

1-0, minut 16 – Mateu Alorda, després de rebre una gran passada en profundidad, es capaç de batre a Pedro per baix a l’ú contra ú.

2-0, minut 24 – Pese, despres de rematar de cap, lliure de marca, una bona centrada de Juanjo Cladera desde la banda dreta.

2-1, minut 39 – Sabater remata de cap totsol una impresionant centrada de Jaume Andreu.

3-1, minut 93 – Joel transforma un penal fet per Jaume Andreu damunt ell mateix.

Santa Margalida.

El Margaritense ha aconseguit una importantíssima victoria, continuant una gran ratxa de 4 victories i 2 empats als 6 partits que li permet ficar-se per primera vegada a l’actual temporada als llocs de promoció davant un Poblense B que, després de la victoria del Cardessar, l’aboca a les posicions del descens.

El partit ha vengut marcat pels 35 minuts primers que, amb un gran Margalida i un desastrós Poblense, feien preveure un partit facil pel conjunt local, que era l’amo i senyor del partit, de les ocasions i del resultat, que hagués pogut ser escandalós dins aquest periode.
Al primer minut, s’assenyala un penal comés per el porter visitant Pedro que Martí Amer no es capaç de materialitzar i l’envia per damunt el travesser. Però 2 minuts més tard, teníen una nova ocasió amb una cessió que el conjunt local no es capaç de transformar. El Poblense B no era capaç de passar el mig del camp en cap moment amb la pilota controlada, amb un mig del camp totalment desaparegut i un Margalida en pla pletòric, agradant-se i fallant diverses ocasions per la bona actuació de Pedro, que li ha tret 2 un conta un als jugadors locals, fins que Alorda, al minut 16, aconseguia marcar el primer gol del partit. Una pilota en profunditat que, malgrat l’obstrucció d’un defensa, Alorda es capaç d’endur-se la pilota i batre per baix la sortida del porter visitant, establint l’1-0 i fent feliç a la nombrosa afició sencellera que venía a veure’l.
Seguíen les ocasions per part local i, després d’una pèrdua de pilota al mig del camp per part del Poblense, el Margaritense aconsegueix montar una molt bona contra que acaba amb la pilota a banda dreta per Juanjo Cladera, que després d’un dribling cap a l’interior, aixeca el cap i veu a Pese totalment desmarcat al segon cap, que remata la perfecta pilota que li posa per establir el 2-0 al marcador. A partir d’aquí, el Margalida baixa el ritme per passar a controlar el partit d’una manera més pausada, però sense deixar que el Poblense passi el mig del camp. Una altre ocasió errada per Juanjo deixa el 2-0 al marcador i al minut 39 hi ha el punt d’inflexió del partit. Primera vegada que el Poblense B trepitja linia de tres quarts del conjunt local, Jaume Andreu se’n va de la seva marca per banda esquerra i damunt la linia de fons es capaç de posar-li una pilota perfecte al cap de Sabater, que estableix el 2-1 al marcador. La primera part acaba sense més ocasions.

La represa comença amb una expulsió. Al minut 49 Mateu Soler es expulsat per agafar a un contrari essent el darrer home. A partir d’aquí, es veu un partit on el Margalida es dedica a defensar, amb èxit, la porteria i intentar sortir ràpidament a la contra i a un Poblense B amb superioritat numèrica, amb la pilota, però que amb moltes fases d¡aquesta segona part no va sebre com havia d’entrar a l’àrea local. De fet, amb tota la segona part, només té una triple ocasió de gol per poder empatar el partit, però Calderón, amb 2 grans intervencions, es capaç de matenir l’avantatge del seu equip. Un voler i no poder del Poblense, que no torna crear cap ocasió i on el conjunt local, ja al temps afegit, mata després d’un clar penal de Jaume Andreu a Joel, que ell mateix transforma.

Informa Miguel Perez

Fotos Onofre Riera.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.