Crónica Preferente: Alquería 1 – 0 Atlético Rafal

Alquería: Toni Peña, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Baltasar J Rigo, Joan A López, Miguel Sastre, Bartolomé Rotger, Daniel Algaba, Toni Joan Rosselló, Francisco J Maimo y Carles Carrascosa.

Sustituciones: Lluís Diaz por Carles Carrascosa (min.67), Hamza Bousbaa por Daniel Algaba (min.76), Sebastia Mercadal por Baltasar J Rigo (min.90) y Joan A (57′) López Terrones por (min.)

Atlético Rafal: Raúl Genovart, Sergio Albacete, Edinson Norbey, Borja Diaz, Ángel Alfaro, Rafael Caldentey, José Castizo, Toni Pons, Manuel Torres, Sergio Navarro y Martin Pérez.

Sustituciones: Iván García por Sergio Navarro (min.72) y Patricio Pujol por Manuel Torres (min.86)

Goles: 1-0 Iván García (min 90)

Árbitro: Alejandro Rodríguez Christiansen. asistido por Andreu Arnau Maimo y Gabriel Fiol Alzamora.

Tarjetas: Joan A López (amarilla, min 57), Lluís Diaz (amarilla, min 89) y Hamza Bousbaa (amarilla, min 90) para el Alquería. Toni Pons (amarilla, min 8), Edinson Norbey (amarilla, min 32), Borja Diaz (amarilla, min 44), Sergio Navarro (amarilla, min 48), Martin Pérez (amarilla, min 72), José Castizo (amarilla, min 74) y Edinson Norbey (amarilla, min 78) para el Atlético Rafal.

Abans del partit es guardava un minut de silenci per la mort recent d’Andreu Rigo Rigo, soci del club des de la seva fundació, fa 45 anys. Els locals no saberen aprofitar a la primer part l’ajuda del vent que bufava al seu favor, sense poder crear gran perill de les nombroses accions a pilota aturada, mentre que els visitants aviat demostraren que venien a sa Teulera molt motivats, empleant-se en tot moment al límit de lo permès.

A la segona part, Sergio va tenir pels visitants l’ocasió més clara quan la seva vaselina pegava damunt el travesser i sortia a fora en el minut 56. A partir d’aquí l’Alqueria, tot i tenir el vent en contra, pareixia estar de cada vegada més prop del gol així com entraven al camp els homes creadors de joc, primer Lluís Díaz i després Hamza i Mercadal. Unes quantes centrades que no trobaren rematador per part de Nene i Toni Joan i una altra acció individual del darrer sense finalitzar pareixien abocar el partit cap a l’empat final, però la fe dels locals tenia el seu premi en el minut 93 quan després d’una falta i diversos rebots Iván anotava en pròpia meta l’1-0 definitiu per l’equip verd-i-blanc que duia sis partits seguits sense conèixer la victòria.