Crónica Preferente: Alquería 1 – 2 Rotlet-Molinar

Jornada 13, Sábado 27/03/2021 - 17:00 h
Alqueria
1 2
Rotlet-Molinar

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alqueria: Toni Peña, Joan Artigues, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Joan Obrador, Joan A López, Daniel Algaba, Toni Joan Rosselló, Antonio Vidal, Bartolomé Rotger y Carles Carrascosa.

Sustituciones: Pedro L Esteban por Carles Carrascosa (min.66) y Miguel Sastre por Antonio Vidal (min.79)

Rotlet-Molinar: Pau Pericas, Antonio Peset, Adrián Arbos, Marco Alarcón, Ángel Coll, Juan C Gómez, Miguel Ruiz, Cristian Tomas, Juan C Canido, Adrián E Colombo y Lucas Ferrer.

Sustituciones: Ismael Vilaboa por Adrián E Colombo (min.57), Jesús A Márquez por Cristian Tomas (min.57), José Manuel por Juan C Canido (min.68) y Mateo Llull por Antonio Peset (min.78)

Goles: 1-0 Toni Joan (min 39), 1-1 Ángel Coll (min 44) y 1-2 Marco Alarcon (min 81)

Árbitro: Alejandro González Fernández. asistido por Lluis Pico Coll y Iyayi Osaheni.

Tarjetas: Bartolomé Rotger (amarilla, min 28), Sebastia Monserrat (amarilla, min 30), Antonio Vidal (amarilla, min 42), Joan A López (amarilla, min 44), Pedro L Esteban (amarilla, min 83) y Bartolome Rotger (amarilla, min 89) para el Alqueria. Adrián E Colombo (amarilla, min 44), Ismael Vilaboa (amarilla, min 89), Antonio Peset (amarilla, min 89) y Ángel Coll (amarilla, min 89) para el Rotlet-Molinar.

Comentario:

Una falta treta en el primer minut de partit pel local Toni Joan Rosselló amb la pilota estavellada a la creueta era tot un avís de que l’Alqueria, a pesar de només comptar amb 14 jugadors disponibles peu culpa de les lesions, estava disposat a planta cara al líder Rotlet, equip que pocs minuts després replicava amb un xut al lateral de la xarxa del davanter Àngel. El gran gol de falta directa del jove Rosselló –el segon gol que encaixa el Rotlet en tota la lliga- semblava que permetria als verd-i-blancs arribar al descans amb avantatge, però una pèrdua de pilota en el temps de descompte va permetre al rapidíssim Àngel Coll fugir per velocitat per la banda dreta i anotar a mitja alçada vora el pal davant les protestes locals que reclamaven un possible fora de joc.

A la represa els visitants cercaven amb desesperació desnivellar la balança però tenien dificultats per sorprendre un Alqueria molt ordenat que va tenir les seves opcions a pilota aturada. Quan pareixia que el partit es resoldria amb empat un rebot va afavorir el jugador Marco, qui a punt d’entrar a l’àrea xutava amb la dreta per col·locar vora l’escaire l’1-2 definitiu que afiança als d’es Molinar en el liderat.

Jaume Ribot para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es