Carta a Fina Santiago

.

Carta a Fina Santiago:

Després de llegir les seves raons perquè seguesquin els nins fins a 12 anys «castigats» sense poder fer esport de contacte i molt manco partits li tenc que dir que no entenc les seves raons.

Voste ens diu que el seu argument és que els nins que tenen 12 anys si se s’han de confinar o se contagien educació pot facilitar el treball telemàticament i els nins que tenen menys de 12 anys si se contagien perden l’escola.

En el cas de l’escola dels meus fills que actualment tenen 9 anys varen fer durant tot el confinament les classes telemàticament i no crec que cap nin per estar confinat perdi el curs i quan se confina una classe estan preparats per seguir els estudis per via telemàtica, com varen fer al confinament. Per altra banda, li demanaria si se contagia un nin de manco 12 anys quin tant per cent seria per fer pràctica esportiva a l’aire lliure? Perquè els nins d’aquestes edats alguns han estat confinats i no ha estat per la pràctica esportiva . Realment creu que si fessin esport de contacte s’incrementaria considerablement el nombre de contactes dels nins?

Aquests nins com estarien més protegits fen esport de contacte i partits de futbol amb totes les mesures sanitàries o jugat a descampats, u altres zones mesclant-se els de diverses edats i sense control?

S’han posat en contacte amb les comunitats a on si s’ha permès la pràctica d’esport de contacte per veure si hi ha hagut un increment de contactes amb els nins als que no se les ha privat la pràctica esportiva?

Han fet un estudi dels nins que han deixat de practicar esport, cansats de fer exercissis sense cap tipus d’al·licient i que ara es passen les hores lliures enganxats als dispositius electrònics? Han analitzat les conseqüències que afectaran a aquests nins al futur?

Jo crec que ha de donar el vist i plou per fer una competició d’equips propers. Per exemple un grup format pel Cala d’Or, Santanyí, s’Horta, Felanitx, Ses Salines i Campos, evitant-se llargs desplaçaments als pares, així facilitarien que una vegada acabat el partit tothom dinàs a casa. Prenguen totes les mesures de seguretat no creu que hi hauria un cas mínim de contactes o molt probablement zero contactes?

Crec que hauria de recapacitar i el proper 12 de març aprovar l’esport de contacte i el 26 de març iniciar la competició, segur que si la setmana santa hi hagués esport de competició pels nins menors de 12 anys les possibilitats de contagis serien menors que si no hi ha esport de contacte.

(Facebook «para el regreso del futbol 8 FFIB)

Maties Adrover para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es