Campus Nadal 2020 CD Cardassar

.

Aquest Nadal el C.E Cardassar organitza un Campus dirigit a nins i nines nascuts entre 2007 – 2017. La direcció anirà a càrrec de Guiem Timoner i Moha Messaoudi i també comptarem amb entrenadors titulats i amb una àmplia experiència en el món del futbol.

El Campus s’organitzarà en dos formats diferents:

  • CAMPUS – Nins i nines nascuts entre 2007 – 2014, ambdós inclosos.

Durant les quatre jornades que durarà el Campus treballarem aspectes tècnic – tàctics a través d’exercicis plantejats des d’un enfocament lúdic i de transmissió de valors com el treball en equip, l’amistat i l’esforç. Pensem que el futbol és un mitjà ideal per a fomentar aquestes actituds mentre els nins i nines gaudeixen de l’esport que més els agrada.

  • ESCOLETA – Nins i nines nascuts entre 2015 – 2017, ambdós inclosos.

Els més petits podran gaudir iniciant-se a l’aprenentatge del futbol i establint relacions entre companys en un ambient lúdic i adaptat a la seva edat.

En un context com l’actual creiem que és més important que mai poder seguir gaudint de l’esport, però també tenim clar que cal tenir molt en compte les mesures sanitàries i higièniques per tal de poder treballar en un entorn segur.

Dies: de dilluns 28 a dijous 31 de desembre.

Horari: de 10.00 a 13.00h.

Preu: 80€ (inclou una camiseta del Campus i una pòlissa per possibles lesions).

Inscripcions: per a reservar la teva plaça cal enviar la següent informació via Whatsapp a Guiem Timoner (628215041) o Moha (666182581):

  • Nom i cognoms.
  • Data de naixement.
  • Talla de camiseta.
  • Telèfon de contacte.

Places limitades!

Patrocinat per Conectabalear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.