Crónica Preferente: Alqueria 2 – 1 Xilvar

Jornada 1, Sábado 24/10/2020 - 18:30 h
Alqueria
2 1
Xilvar

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

  • Partidos anteriores
  • Sin datos
El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alqueria: Toni Peña, Sebastia Monserrat, Joan Obrador, Raúl Rodríguez, Lluis Diaz, Joan A López, Andreu Julia, Toni Joan Rossello, Francisco J Maimo, Hamza Bousbaa y Bartolome Rotger.

Sustituciones: Sebastià Mercadal por Francisco J Maimo (min.64),Bernardo J Pérez De La O por Hamza Bousbaa (min.68), Daniel Algaba por Toni Joan Rossello (min.68), Guillem Salom por Lluís Diaz (min.85) y Baltasar J Rigo por Andreu Julià (min.88).

Xilvar: Miquel Gost, James Benyamin, Manuel Juan, Franco Federico, Jordi Calafell, Guillem Perello, Eneko Blanco, Jaume Munar, Simó Ramos, José L Maese y Jordi Colom.

Sustituciones: , Dylan G Albarracin por Jaume Muneear (min,71), Sergi Mas por Manuel Juan (min.81), Pere Rotger por James Benyamin (min.81) y Andreu Sastre por Jordi colon (min.87).

Goles: 1-0 Bartolome Rotger (min 30), 1-1 Franco Federico (min 44) y 2-1 Hamza Bousbaa (min 62)

Árbitro: Alejandro Cortiñas Colom. asistido por Iyayi Osaheni y Christian Escalas Navarro.

Tarjetas: Sebastià Monserrat (amarilla, min 23), Toni Peña (amarilla, min 75) y Baltasar J Rigo (amarilla, min 89) para el Alqueria. José L Maese (amarilla, min 39), Franco Federico (amarilla, min 75) y Franco Federico (amarilla, min 89) para el Xilvar.

Comentario:

Set mesos després tornava el futbol oficial amb gran ambient a sa Teulera, amb 200 espectadors que no es volgueren perdre el debut històric de l’Alqueria a la categoria de Preferent. Els primers minuts foren locals amb accions de perill principalment a pilota aturada, mentre que els de Selva ho fiaven tot als ràpids contratacs. A força d’insistir, el domini verd-i-blanc obtenia el seu fruit a la primer mitja hora quan Rotger encertava a rematar un còrner tret per Andreu Julià. Just abans del descans Franco Ferderico fugia per velocitat i marcava per baix davant la sortida de Peña, empatant l’encontre.

A la represa s’igualaren les forces, però la inspiració de Hamza, que va veure el porter avançat i el batia des de 50 metres desnivellà la balança. El Xilvar va anar guanyant terreny i per instants va acorralar l’Alqueria, que va reestructurar la defensa, molt expeditiva en tot moment. L’expulsió en els darrers minuts de Franco, l’home més perillós dels visitants va restar efectivitat al seu equip, mentre que l’equip de Cosme Andreu resistia fins a la perllongació aconseguint debutar amb una victòria molt celebrada per la parròquia local.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es