El davanter “Cucu” Fernández reforçarà l´atac de la SD Formentera la temporada 2020/21

.

La SD Formentera fa oficial la incorporació de Ricard Fernández Betriu “Cucu” (Andorra la Vella, 19/03/1999) per a la temporada 2020/21. És un davanter centre de 21 anys provinent del FC Andorra (Grup 3 de Segona B) i que arriba en qualitat de cedit per una temporada.

La seva formació com a futbolista s’ha desenvolupat íntegrament al club andorrà. Es va inscriure a l’escola de futbol amb 12 anys i ha jugat a totes les categories fins a arribar al primer equip.

L’única experiència a fora del seu país va ser aquesta temporada 2019/20 que va anar cedit al CF Igualada, del Grup 5 de Tercera Divisió, en el mes de gener de 2020. Però a causa de la crisi de la COVID-19, Cucu no va tenir prou temps per demostrar el seu potencial ofensiu.

És un jugador d’atac amb molta mobilitat i amb facilitat per trobar espais a l’esquena dels defenses. A més, compta amb un bon xut i una bona relació amb el gol.

Les seves qualitats ofensives l’han portat a la selecció d’Andorra en les categories sub-16, sub-17, sub-19, sub-21 i l’absoluta.

El nou jugador roig i negre encara no coneix Formentera, però hi arriba molt motivat per la confiança que l’entrenador, Raúl Pérez, ha dipositat en ell: “M’atreu molt poder formar part d’un equip que lluita per pujar de categoria. El projecte esportiu que m’han exposat és molt interessant i l’entrenador, Raúl, m’ha transmès molta confiança. Estic molt il·lusionat de venir a jugar a Formentera”, ha declarat Cucu Fernández.

El jugador s’incorporarà amb els seus nous companys a mitjans del mes d’agost per a l’inici de la pretemporada.

Benvingut a Formentera i molta sort, Cucu!

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.