Crónica Juvenil Lliga Menorca 2019 (Lliga 2019): CE Ferreries 1 – 0 CCE Sant Lluis

Principi i final a Sant Bartomeu

Jornada 13, Domingo 16/02/2020 - 17:00 h
CE Ferreries
1 0
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Bartomeu-Ferreries
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CE Ferreries: Miquel Marques, Ivan Vilches, Joseph Anibal Barragan, David Cardona, Carlos Pons, Kevin Pina, Guillem MarquÉs, Antoni Gomila, Alvaro Borras, Joan Rotger y Marcos Marin.

Sustituciones: Mikel Ardanza por Ivan Vilches (min.36), Christian Carreras por Joan Rotger (min.57), Daniel Hidalgo por Marcos Marin (min.80) y Antoni Riudavets por (min.87)

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Alex Pons, Marc Florit, Daniel MuÑoz, Josep Pons, Ignacio Martinez, Jaume Rotger, Jaume Mora, Joaquim Coloma, David Sanchez y Gabriel Morales.

Sustituciones: Joan Gili por Gabriel Morales (min.45)

Goles: 1-0 Antoni Gomila (min 52)

Árbitro: Jonathan Hernandez Cerda.

Tarjetas: Joseph Anibal (amarilla, min 17), Marcos Marin (amarilla, min 28), Christian Carreras (amarilla, min 76), Miquel Marques (amarilla, min 79) y Antoni Riudavets (amarilla, min 87) para el CE Ferreries. Marc Florit (amarilla, min 28) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

L’equip juvenil va caure per la mínima en la seva visita al CE Ferreries (1-0) i va tallar d’aquesta manera la seva ratxa de partits sense conèixer la derrota que s’inicia precisament després de caure en copa a Sant Bartomeu. Un càstig massa excessiu vists els mèrits que els de Moyano van exposar sobre el terreny de joc, amb un partit molt complet en totes les línies i que només s’ha decidit en una acció just començar el segon temps.

Els de Kike Romero arribaven al partit al límit, sense gairebé cap marge d’error, i era un tot o res davant un Sant Lluís que podia donar un cop sobre la taula en un camp que presentava un ambient espectacular. En els primers minuts ja es va veure quin rol anava a agafar cada equip en el partit, els locals, molt més replegats, buscant la contra i portant el partit al terreny físic i els pupils de Moyano amb més pausa, pressió alta i buscant amb paciència el moment adequat per a donar profunditat al joc. El primer acostament amb perill dels visitants va arribar als 15 minuts amb una internada de Jaume Mora que va buscar el tir des de la línia de fons però el meta local va aconseguir desbaratar. Els blaugranes continuaven buscant la contra, el joc més directe i una pilota dividida o morta que els permetés avançar-se. Amb un parell de trets des de fora de l’àrea de Pina i Gomila que va detenir amb tranquil·litat Guiem va ser el més perillós del primer temps per als locals.

En la segona meitat, la trobada es va travar, el col·legiat degué treure alguna targeta més que pogués detenir aquesta alta intensitat que ficaven els locals. La primera ocasió en la represa va venir als cinc minuts i va tenir color blaugrana, un centre creuat en la qual Gili es va veure superat per Gomila va acabar amb la rematada d’aquest marxant-se fos per molt poc. Cinc minuts després jugada calcada, mal rebuig de la defensa lluissera, i ara sí, Gomila va aconseguir superar a Guiem (1-0, 52′). Els homes de Moyano a partir d’aquest moment van agafar el camí correcte per a afrontar el que quedava de partit, tornar-se a fer amos de la pilota per a arribar a l’objectiu del gol. Amb l’esfèric en el seu poder es van anar donant situacions d’atac clares per als lluissers, un tir de Peñato que va marxar alt, un altre de Jaume Rotger des de la frontal que va sortir fregant l’esquadra eren els avisos del Sant Lluís. Amb el partit obert, un aturada antològica de Guiem a rematada de Pina va poder ser el segon per als de Romero, quedaven 15 minuts. El Sant Lluís a lo seu i movent el sistema tàctic per a tenir més profunditat, calia assumir riscos. Una rematada de cap de Mora després d’un centre de Peñato va marxar massa creuat quan semblava que es dirigia al fons de la xarxa, tres minuts després una rematada d’Alex després d’aldarull dins de l’àrea també va fregar el pal de la meta de Marqúes, el gol semblava estar a prop.

No obstant això, el rellotge va anar consumint minuts i els de Moyano que ho van lluitar fins a l’últim instant, han demostrat que té molt clara la idea, la línia i el camí a seguir. Final de la trobada amb victòria local (1-0) que deixa tot en un puny en la classificació. Penya Ciutadella A, líder amb 30 punts, CD Menorca B i Sant Lluís amb 29 punts segons i tercers respectivament i amb el CE Ferreries amb 28 en quart lloc trepitjant els talons a tots, QUEDA MOLTA LLIGA!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es