Crónica Preferente: CE Mercadal 3 – 0 CCE Sant Lluis

.

Alineaciones:

CE Mercadal: Alejandro Pozo, Antoni Sintes, Eric Barber, Raul Marques, Roberto Pulido, Guillem Marti, Ruben Carreras, Elliot Galan, Lluis Vicent Carreras, Miguel Enrich y Jose Luis Villalonga.

Sustituciones: Cristian Pico por Elliot Galan (min.37), Izan Canet por Roberto Pulido (min.67) y David Sanchez por Antoni Sintes (min.79)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Juan Sola, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Alejandro Fernandez, Bruno Emendatori, Jose Angel, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Basilio Enrich por Alejandro Fernandez (min.52), Juan Orfila por Juan Pons (min.59), Carlos Segui por Ivan Pons (min.62) y Antonio Manuel por Juan Sola (min.88)

Goles: 1-0 Eric Barber (min 12), 2-0 Elliot Galan (min 25) y 3-0 Guillem Marti (min 58)

Árbitro: Haitam Bouzrati Aarrim. asistido por Jose Luis Caules Saurina y Pascual Vidal Coll.

Tarjetas: Eric Barber (amarilla, min 13) y Raul Marques (amarilla, min 21) para el CE Mercadal. Juan Sola (amarilla, min 75) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El CE Mercadal a afermat i demostrat la seva condició de líder en aconseguir una victòria merescuda (3-0) davant l’equip de Víctor Pérez  que va poder ficar-se de ple en el partit a la vora del descans en malgastar un mà a mà que va treure el meta Pozo.

Arribar a Sant Martí per a vèncer era el que portaven en ment els lluissers o almenys estar en partit en el tram final i tirar la resta en els últims quinze minuts. Els locals van sortir amb respecte cap els nostres i conscients que arribaven amb confiança i sense res a perdre. No obstant això, massa aviat es va trencar el partit. Als 13 minuts, una pilota rebutjada en frontal de l’àrea després del servei de cantonada va ser aprofitada per Eric Barber per a batre a Llorenç (1-0, 13’). Els de Vadell portaven la maneta del partit i volien ficar terra pel mig per a no emportar-se ensurts. En el minut 25, una pena màxima comesa per Bolopo i aprofitada per Elliot, va ser el 2-0. Amb el temps pràcticament complert abans de l’intermedi va arribar la jugada que va poder canviar el rumb de partit. Una pilota en profunditat per a Peñato que es va quedar sol davant Pozo va ser rebutjat pel peu dret del meta local, allunyant el perill i advertint als seus que estava tot en l’aire.

Després de passar per la caseta, els de Vadell van inquietar més als nostres, estrenyent qualsevol sortida de pilota i deixant sense idees als blaus. En una indecisió entre Bolopo i Llorenç va arribar el tercer, a plaer, de Guiem Martí (3-0, 58’). Poc partit va quedar, els de Pérez van continuar intentant-ho, van continuar valents però en aquesta ocasió van tenir davant a un gran líder.

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.