Previa Regional Preferente Menorca Copa (Grup 2), jornada 2

CD Migjorn CD Migjorn
1ª posición, 3 puntos
3 - 0
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
4ª posición, 0 puntos

Sábado 14/09/2019 - 17:00 h Campo: los Nogales - Es Migjorn

Ver jornada Crónica no disponible

Això torna a començar

.

El primer equip inicia la seva marxa en la Copa Regional, en la qual serà la segona jornada de la competició, primera per als de Víctor Pérez que van gaudir de jornada de descans en l’estrena de la competició.

Els blaus rendiran visita a un dels cocos de la categoria, el CD Migjorn de Joan Barber (dissabte, 17.00 h, Los Nogales) que apunta com a un dels favorits per a competir tots els títols. Les incorporacions d’Iván Durán (CF Sp. Maó), Camacho, Jona Seguí, Pasantes i Peña (UD Maó) i la renovació d’alguns dels baluards de la temporada anterior, posa als migjorners en els llocs alts de totes les travesses.

Els de Víctor Pérez, per part seva, continuen acusant la inusual pretemporada, a causa dels problemes ocasionats per l’obres de Ses Canaletes, arriben a la trobada amb tres baixes confirmades i amb el dubte de Ronis Silva, pendent del transfer per a poder estar a la disposició del tècnic canari per al partit.

S’han acabat les proves per als nostres i arriba la realitat de la competició de Copa, on els nostres, enquadrats en el “grup de la mort” estan preparats per a competir totes les trobades de principi a fi. El treball, l’eficàcia i la sort en moments determinats han de marcar el futur dels blaus.

RD

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es