Semifinales XV Torneig Sant Roc

El Felanitx finalista del Torneig Sant Roc

L’equip del Felanitx, dirigit per Jaume Mut, es va convertir en el primer finalista de la XV edició del Torneig de Sant Roc, que es disputa en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca entres els dies 15 i 17 d’agost, després d’empatar 1-1 amb el Vilafranca i imposar-se a la tanda de penals. Julià Maimó, de falta en el minut 17 va avançar al Felanitx, equip que va rebre el gol de l’empat en el minut 58 quan Bernat Barceló culminava una bona acció d’atac de l’equip de Javier Díaz Pájaro. A la tanda de penals, el porter juvenil felanitxer Gaspar va aturar els penals dels vilafranquers Moha, Diego Ríos i Bernat Barceló. Els llançaments transformats per Marí, Osama i Navalón (3-1) foren suficients per a que el Felanitx accedís a la final.

A la segona semifinal, el Petra d’Edi Huertas marcava tot just començar el partit un gran gol mitjançant Salinas, que enviava la pilota vora l’escaire. L’Alqueria es va refer aviat i en el minut 11 Salom anotava de vaselina. Superada la primera mitja hora Nene Maimó aprofitava una acció d’Algaba per marcar el 2-1 per l’equip verd-i-blanc de Cosme Andreu Monserrat.

El torneig tendrà la jornada decisiva aquest dissabte 17 d’agost, amb el partit Vilafranca-Petra a partir de les 17:45 per decidir el 3r i 4t llocs, i a continuació la final Felanitx-Alqueria a partir de les 20 hores, amb dos equips que ja saben el que és guanyar el torneig: el Felanitx l’any 2014 contra l’Espanya de Llucmajor i l’Alqueria els anys 2015 i 2018.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es