Fitxatge de Jorge Rives per la SD Formentera

.

Des de la Societat Deportiva Formentera ens complau anunciar el fitxatge de Jorge Rives Lozano (Chiva, València, 04/02/1998), porter de 21 anys provinent del CD Roda que competeix al Grup VI de Tercera Divisió.

A pesar de la seva joventut, Rives compta amb un currículum de luxe. Es va formar a les categories de la UD Levante fins a l’etapa juvenil, on  va competir 1 any en categoria nacional i dos més en Divisió d’Honor.

Les últimes dues temporades ha format part del CD Roda, filial del Villarreal CF, on ha disputat devers 60 partits, convertint-se en un dels 3 millors porters de la categoria. Les seves grans actuacions no passaren desapercebudes i en l’any 2018 va ser convocat per a la selecció valenciana.

Ara, el nou destí de Jorge Rives serà Formentera, on el jugador arriba molt motivat amb el projecte que liderarà Ivan Gómez Roa. De fet, el tècnic roig i negre, artífex del seu fitxatge, destaca la qualitat del nou porter de la SD Formentera: “És un porter molt complet. Sota pals és molt àgil i difícil de batre en l’1 contra 1. Té una bona sortida de pilota amb els peus i un bon centre llarg”.

Està previst que el nou jugador s’incorpori a la disciplina del club a mitjans del mes de juliol per a l’inici de la pretemporada.

Benvingut a Formentera i molta sort, Jorge!

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es