Renovació del jugador Carlos González amb el primer equip

.

El CDLlosetense informa que ha arribat a un acord sobre la renovació per la temporada 2018-19 del jugador Carlos González Caballero, que la passada temporada va jugar al primer equip del Llosetense.

Carlos jugador de 21 anys, que juga d’extrem i que fins a cadet va jugar al Constància, per després els 3 anys de juvenil jugar al Llosetense. La temporada següent va militar al Llosetense B i la passada temporada 17-18 va jugar al primer equip del Llosetense, fent una excel·lent temporada jugant 31 partits com a titular i 6 de suplent, marcant 8 gols i veient 3 targetes grogues.

Des del Llosetense és un orgull poder renovar un jugador com Carlos que ha passat per les categories inferiors del nostre club i quan ha arribat al primer equip, ha rendit a tant bon nivell. Esperam que aquesta segona temporada a tercera divisió sigui la seva consolidació a la categoria i pugui seguir ajudant-nos a assolir els objectius fixats.

Molta sort Carlos.

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es