El defensa Bernat Rosselló arriba al CD. Llosetense

.

El C.D. Llosetense vol anunciar-vos l’arribada del defensa Bernat Rosselló Enrich de 25 anys, procedent de la UE Alcúdia de tercera divisió.

Bernat és un experimentat defensa que va jugar al futbol base del Constància i va jugar el segon i tercer any juvenil a la categoria de divisió d’honor. La darrera temporada de divisió d’honor la va fer al CIDE. Ja a categoria amateur va iniciar-se al Constancia de 2ªB, per anar després a l’Alcúdia de tercera divisió, va tornar les dues temporades següents al Constància de tercera divisió i les dues darreres temporades ha estat a l’Alcúdia de tercera divisió.

Enguany arriba al C.D. Llosetense en un projecte nou i il·lusionant, on hi haurà una mescla de jugadors joves amb jugadors experimentats a la tercera divisió balear, sota les ordres del nostre entrenador Nico López i tot el seu cos tècnic.

Des del club estam molt satisfets de poder haver tancat la contractació d’un jugador com en Bernat, un excel·lent jugador i una gran persona, que pensam que serà un fitxatge extraordinari pel nostre projecte.

Benvingut a la familia del C.D. Llosetense i molta sort Bernat. Això és ca teva.

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es