Previa Primera Regional Preferente Menorca, jornada 14

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
6ª posición, 15 puntos
4 - 0
CD Migjorn CD Migjorn
8ª posición, 6 puntos

Sábado 14/04/2018 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

Noves metes, nous objectius

.

L’equip d’Elías Noval va esgotar en el Municipal de la UE Sami les seves opcions de barallar fins al final amb els equips que es disputin el títol de lliga de la categoria. Mancant cinc jornades perquè finalitzi la competició, quatre partits per als nostres ja que tindran jornada de descans pròximament, el conjunt blau s’ha quedat en terra de ningú. Només un ple de victòries podria ficar-li una altra vegada de ple en la baralla pel títol, però això hauria d’anar unit a moltes sorpreses en els partits que enfrontin a equips de la part alta als de la part baixa, cosa que sembla poc probable ja que les cames i el cap de molts futbolistes porten setmanes oferint símptomes clars d’estar acusant l’esforç realitzat al llarg de la temporada.

Toca reinventar-se i buscar noves metes, perquè en cas contrari l’últim mes i mitjà de Lliga pot fer-se molt llarg en el Municipal lluisser, els nostres no es volen relaxar.

El partit d’aquest cap de setmana, dissabte 18:00 h. a Ses Canaletes, és la primera prova per als pupils de Noval de demostrar que volen ser ambiciosos i acabar en la part més alta possible. El seu rival, el CD Migjorn, equip que es troba en el pou de la classificació i que servirà als nostres per mesurar en nivell d’autoexigència que s’han marcat.

Els de Víctor Pérez, és un equip treballat, correos i que pot causar problemes a qualsevol rival que no estigui a l’altura d’intensitat necessària, visitarà Sant Lluís, amb la necessitat de maquillar la seva posició en la taula i la seva estadística de puntuació.

Dos equips amb metes noves, que han de tornar a la senda del triomf.

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es