Crónica Lliga Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 2 – 0 CF Sporting de Mahon

imagen del partido

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Victor Gomila, DamiÀ Vinent, Ismael Ruiz, Benjamin Vicente Fernandez, Eric Victory, Joaquin Guarino, Raul Quevedo, Adria Torres y Adrian Fortuny.

Sustituciones: Raul Previ por Raul Quevedo (min.59) y Joan Sintes por Ismael Ruiz (min.77)

CF Sporting de Mahon: Joan Pons, Antonio Gomez De Tejada Espinosa, Cristian Manuel, Raul Gonzalez, Marc Albert, Adrian Ney, Jose Maria, Jose Manuel, AdriÀ Ruiz, Matheus Duarte y Robinson Alejandro.

Sustituciones: Izan Rivas por Jose Manuel (min.60) y Sergi Gonzalez por Robinson Alejandro (min.70)

Goles: 1-0 Eric Victory (min 30) y 2-0 Adrian Fortuny (min 46)

Árbitro: Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Raul Quevedo (amarilla, min 56) y Eric Victory (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis. Robinson Alejandro (amarilla, min 64), Antonio Gomez De Tejada Espinosa (amarilla, min 83) y Adrian Ney (amarilla, min 88) para el CF Sporting de Mahon.

La trobada entre els nois de Elias Noval i el CF Sporting de Mahón corresponent a la tercera jornada de Lliga Juvenil deixar contents a uns i insatisfets als altres, per mèrits propis el CCE acabar amb el somriure a la cara després de doblegar un conjunt maonès, 2-0, que té objectius similars als lluissers, arribar a les ultimes jornades amb opció a tot.

L?equip de Ses Canaletes va afinant la seva posada a punt en aquest inici de lliga sumant tantes victòries com partits disputats, dos. El tècnic asturià va posar tota la carn a la graella en una trobada que deixa els de Joan Villalonga amb el seu caseller de punts a zero i a sis punts ja dels nostres.

Segurament ajuda a això, el tant de Adria Fortuny quan encara no s?havia disputat el primer minut del segon temps, que posava el 2-0 i el partit de cara amb tota la segona part per davant.

Abans, els locals van mostrar la seva cara de sempre, ordenats i disciplinats en defensa i amb molta arribada en atac. El gol d?Eric Victori, que segueix en ratxa golejadora, va posar l?avantatge en el marcador a favor dels locals quan el rellotge marcava el minut 30.

El CCE de la primera part es va semblar al de la Copa i per això va sumant victòries i aconseguint petits objectius que li

permeten estar en la pugna pels títols així com per créixer en confiança. Els de Vilallonga per la seva banda van aparèixer poc per la meta de Llorenç al qual van fer treballar tot just durant tot el partit.

Ja en l?inici del segon temps el tant de Fortuny posava els tres punts a prop dels de Noval que es van posar a defensar com lleons a l?espera de l?empenta final dels visitants. Tres punts més per als de Ses Canaletes a l?espera del partit de proper dimarts davant l?At. Villacarlos B corresponent a la primera jornada de Lliga.