Crónica Femenino Reg. Mallorca: Sineu 0 – 8 Bunyola Club de Futbol

10 DE 10.

Los dos equipos en el campo

Alineaciones:

Sineu: Aina Ramis, Caterina Llull, Francisca Bonafe, Ana Lopez, Maria Merce Gomila, Maria Velasco, Damaris Fernandez, Victoria Antonia Gili, Martina Fernandez De Heredia Socias, Catalina Maria Ramis y Aina M Galmes.

Sustituciones: Aina M Pons por (min.34), Maria Bauza por Damaris Fernandez (min.55), Jessica Fernandez por Caterina Llull (min.58), Maria M Vanrell por Martina Fernandez De Heredia Socias (min.72) y Aina Maria por (min.82)

Bunyola Club de Futbol: Maria Almudena, Cristina Rios, Agueda Catalina, Rosa Magdalena, Esperanza Cañellas, Aina Cassanyes, Maria Serrano, Marta Mascaro, Paula Bosch, Maria Del R Catalan Gemar y Magdalena Mateu.

Sustituciones: Laura Oliver por Maria Serrano (min.46), Stina Ulrika por Rosa Magdalena (min.60), Catalina M Martorell por Maria Del R Catalan Gemar (min.61) y Maria Antonia por Marta Mascaro (min.84)

Goles: 0-1 Paula Bosch (min 2), 0-2 Maria Serrano (min 34), 0-3 Maria Serrano (min 43), 0-4 Marta Mascaro (min 48), 0-5 Marta Mascaro (min 55), 0-6 Marta Mascaro (min 63), 0-7 Catalina M Martorell (min 65) y 0-8 Marta Mascaro (min 70)

Árbitro: Alfredo Cordero Mandilego.

Comentario:

Deu victòries de deu partits. Aquesta frase defineix ben a les clares el que està siguent sa temporada del Bunyola Cf. Les bunyolines s estan convertint en l adversari a batre per tots els altres equips i juntament amb el Marratxí i el Collerense són les màximes aspirants a campionar quan s esta a punt D acabar la primera volta de la lliga.

En quant al partit front al Sineu, poca història, en el minut 1 ja guanyaven les de Bunyola amb un golas de Paula desde fora de l àrea que va entrar per l esquadra.

El segon gol va tardar en arribar però a partir D aquest moment les de Sineu ja van baixar els braços i els gols caigueren un darrera l altre.

Partidas de Marta Mascaró que va ser l autora de quatre gols i del millor gol del partit, controlant una pilota D esquena a porteria i sense deixar la caure xutant per anotar. Gol aplaudit fins hi tot per el públic local.

En quant al Sineu, un equip molt esportiu. No va cometre cap falta en tota la primera part. A més és un equip que lluita tot el partit. Molt de mèrit per les sineveres.

Abans del partit els dos equips es van fotografiar junt i van retre un homenatge a les víctimes de la violència de gènere.

Jfp. Fotos: Pili.

 

 

JFP para Fútbol Balear.
Fotos de Pili para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.