Campanya de socis CF Establiments

Cartel de la campaña de socios

L’any 1948 un grup de joves establimenters varen fundar el primer equip federat en la història del nostro poble, el “Unión Deportiva la Real y Establiments”. i Exactament 66 anys després, un altre grup de joves fundà elCF Establiments amb la mateixa intenció que els seus avantpassats: fer poble, practicar esport i passetjar el nom d’Establiments per tota l’illa.

Enguany hem decidit fer un merescut homenatge als nostres majors i per això l’equipació d’aquesta temporada va dedicada a ells. Hem canviat el color dels nostres calçons i calces per jugar com jugaven ells fa 66 anys.

Va per tots ells i per tota la gent d’Establiments!

Visca el CF Establiments!!!

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es