Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 0 CD Migjorn

Amb opcions fins a la darrera jornada

Jornada 8, Sábado 07/11/2015 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
1 0
CD Migjorn

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Juan Sola, Isael Andres Martinez, Isaias Pons, Julian Garcia, Juan Orfila y Alberto Salvador.

Sustituciones: Zouhir Essounani por Carlos Segui (min.63), Jose Luis por (min.75), Antonio Sanchez por (min.89) y Alejandro Carrasco por Alberto Salvador (min.90)

CD Migjorn: Stefan Adrian, Victor Gomila, Lluis Vicent, Borja Martin, Juan Sales, David Torres, Basilio Lopez, Juan Jose, Jorge Peña, Albert Gonzalez y Gesbon Uziel.

Sustituciones: Hector Mercadal por Basilio Lopez (min.76), Francesc Ortiz por Albert Gonzalez (min.80), Ramon Verdu por Gesbon Uziel (min.82) y Sergio Salleras por Juan Jose (min.87)

Goles: 1-0 Juan Sola (min 4)

Árbitro: Oscar Alfredo Benejam Suarez. asistido por Jose Juan Martin Lopez y Julio Garcia Herreros.

Comentario:

Un solitari gol de Juan Sola a la sortida d’un córner botat per Isael, li va ser suficient al conjunt de Moyano per salvar el seu segon match ball i afrontar la ultima jornada de Copa amb opcions d’arribar a semifinals per tercer any consecutiu. Porten els blaus diverses setmanes jugant sobre una línia molt fina per esgotar les seves opcions però aquest conjunt sap viure d’aquesta manera i va treure endavant una trobada que en el tram final va veure com el seu rival apreta de valent però sense arribar a gaudir d’ocasions de perill.

El partit va començar de la millor manera possible per als interessos locals que volien des del principi imposar el seu joc davant un rival que va veure com els lluissers en el minut quatre ja manaven al electrònic. L’esmentat tant de Sola va tranquilitzar una mica al CCE, que al veure tan aviat per davant van tenir serenitat per afrontar la resta del partit.

Un xut de Isaias en el minut set, des de la cantonada de l’àrea petita, després de diversos rebutjos va poder ser el segon per als locals que ofensivament estaven sent molt agressius per encarrilar el partit el més rapid possible. Una nova rematada de Manu després córner va poder ser el 2-0 però el seu cop de cap va marxar fora per poc.

Van reaccionar els de Victor Perez a partir del minut 30 però els locals ja estaven molt ficats en el partit i els migjorners poc podien fer per superar l’entramat defensiu dels blaus. Un parell d’arrencades de Jorge Peña, que van morir a pocs metres del seu començament, va ser el unica senyal ofensiva dels visitants en el primer temps.

La segona part va arrencar de la mateixa manera, un CCE ficat en el partit i un CD Migjorn ordenat, voluntariós però gairebé sense profunditat. L’entrada de Zouhir per Carlos va donar una mica més de presència ofensiva als blaus que en una arrencada de Pepe, que entra per Manu, va poder anotar el segon, encara que el control del davanter lluisser va ser la condemna a la seva cavalcada. A falta d’un quart d’hora, el moviment de pissarra de Perez deixa als seus amb una mica més d’arribada en camp contrari encara que sense mordent, Cristian tot just va haver d’intervenir en un parell de xuts llunyans durant tot el partit.

Ara toca esperar al resultat de la trobada d’aquesta tarda a Sant Bartomeu per saber definitivament quines són les càbales que han de fer per estar un any mes a la ronda final d’aquesta Copa Regional, el que és segur és que hauran vèncer a Los Pinos a la ultima jornada davant un dels favorits al títol, però aquests nois ja van aconseguir aquest victòria i en les mateixes condicions fa dues temporades, per ventura no poden aconseguir-ho en aquesta?.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es