Marco Asensio presentado por el Espanyol

Asensio assegura que no sent la pressió i que arriba

Marco Asensio ya viste del Espanyol

Marco Asensio ja llueix com a jugador de l’Espanyol. El futbolista mallorquí ha estat presentat aquest migdia al Power8 Stadium i ha assumit amb naturalitat totes les expectatives que s’han generat en la seva arribada al conjunt blanc-i-blau. “Faig servir la pressió que pugui haver per motivar-me. La veritat és que tinc ganes de debutar a Primera”, ha comentat durant la seva presentació.

Asensio, que ha reconegut que “m’han parlat molt bé de l’Espanyol”, ha argumentat que tenia altres ofertes, però s’ha decantat per aquesta “després de parlar amb el meu representant i amb la meva família. Aquest és un club ideal per seguir creixent com a futbolista. És una entitat històrica, centenària i amb una gran afició” i ha afegit que ha arribat amb “la il·lusió de fer-ho el millor possible”.

Entre els seus objectius personals només es marca “millorar la campanya anterior. Encara no he pogut parlar amb l’entrenador, però sí que he tingut contacte amb altres persones del club i amb exjugadors de l’Espanyol com Kiko Casilla i Lucas Vázquez, que m’han confirmat que hi ha un bon equip”.

L’atacant balear ha reconegut que Rafa Benítez, el seu tècnic al R. Madrid, “m’ha desitjat sort i m’ha demanat que segueixi treballant com fins ara” i ha revelat que “encara no he parlat amb el tècnic de l’Espanyol, però aquesta tard entrenaré i ja veurem si puc entrar o no a la convocatòria”.

Quan se li ha qüestionat sobre la possibilitat de poder arribar a una classificació per jugar a Europa la propera temporada ha reconegut que “seria un gran orgull, però comencem per guanyar partits i els objectius ja s’aniran veient”.

Presentan a Marco Asensio

Durant la presentació, Joan Collet ha reconegut que ha estat “complexa” l’arribada de Marco Asensio, ha agraït el compromís adquirit amb el R. Madrid i la voluntat del jugador de vestir de blanc-i-blau i ha recordat que “hem treballat amb tranquil·litat i paciència. Ja vaig dir al seu moment que era una operació difícil perquè el R. Madrid tenia propostes econòmiques molt importants. També vaig dir que si sortia l’opció de Marco Asensio estaríem a primera fila, atents”.

El president ha assegurat que el jugador “arriba cedit sense opció de compra” i ha explicat que el R. Madrid, al contrari que havia passat amb altres jugadors que també “ens han cedit en els últims anys, no ha volgut tenir en compte aquesta possibilitat”.

Finalment, Óscar Perarnau ha reconegut que, malgrat la seva joventut, “Marco és un jugador molt madur i ens aportarà molt en el joc ofensiu perquè té capacitat de desequilibri”.

Fotos de Jose Maria Torrent para Futbol Balear.
Espanyol.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es