Crónica Preferente: Santanyi 0 – 0 Petra

Empate sin goles del Santanyí ante el Petra

Alineaciones:

Santanyi: Henrique Sánchez, Alejandro Iniesta, Fernando García, Daniel Pascual, Juan A Ortega, Enrique Arjona, Miguel Fernández, Andrés Iniesta, Lorenzo Llull, Javier Pons y Luís García.

Sustituciones: Cristian J González por Javier Pons (min.86)

Petra: Gabriel Barcelo, Joan M Bauza, Jaime Gaya, Llorens Barcelo, Antoni Monroig, Jaume Riutort, Jose M Llull, Sebastián Ribot, Jaume Barcelo, Aandres Salinas y Miquel A.

Sustituciones: Joan C Font por Joan M Bauza (min.72), Carlos Ruíz por Jaume Riutort (min.84) y Miguel Ángel por Llorens Barcelo (min.89)

Árbitro: Juan Forteza Guerra. asistido por Javier Llamas Domenech y Federico Javier Saiz Villares.

Tarjetas: Juan A Ortega (amarilla, min 25), Miguel Fernández (amarilla, min 41), Alejandro Iniesta (amarilla, min 45), Enrique Arjona (amarilla, min 59), Lorenzo Llull (amarilla, min 61), Lorenzo Llull (amarilla, min 62), Daniel Pascual (amarilla, min 64) y Javier Pons (amarilla, min 69) para el Santanyi. Joan M Bauza (amarilla, min 35) y Antoni Monroig (amarilla, min 49) para el Petra.

Comentario:

Un horabaixa amb el cel tapat esperava el que havia de ser un dels partits de la jornada, un Santanyí-Petra amb els llocs de promoció en joc. Però no sempre les coses surten com s’espera i no es per el resultat que podria pareixer que el partit va ser avorrit, ni molt menys. El Santanyí amb un onze titular que asusta i el Petra amb una ratxa boníssima varen disputar un partit intens, amb oportunitats i vistós per al públic present al camp. En aquest punt cal remarcar la gentada que es va desplaçar de Petra a Santanyí per veure l’equip del seu poble fet que demostra el compromís i la ilusió generada per aquest grup de jugadors. Tristament el partit va estar marcat per les ànsies de protagonisme d’un assistent que no va saber estar a l’altura del que s’espera d’ell en un partit com aquest, segurament aquests dies vorem a bastants mitjans fotografies i videos que mostraràn l’esperpèntic comportament d’el senyor Llamas. Una llàstima que el protagonista sigui qui ha de passar més desapercebut.

Al final, es repartiren els punts amb un Santanyí que després d’haver tengut les seves oportunitats durant el partit va acabar demanant l’hora davant un Petra que arriba en una gran forma al final de temporada i que segurament encara li queden moltes coses a dir.

François Gallardo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.