Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 1 CF Sporting de Mahon

Jornada 2, Sábado 20/12/2014 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
2 1
CF Sporting de Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

Sant Lluis

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago Ramon Quevedo, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Raul Olives, Isaias Pons, Francisco Jesus Tortolero, Zouhir Essounani, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Juan Sola por (min.19) y Aymane Maimouni por Carlos Segui (min.59)

CF Sporting de Mahon: Cristobal Triay, Alejandro Fernandez, Miguel Angel, Juan Pons, Micaele Felipe, Pedro Rafael, Alejandro Ballesteros, Santiago Cabiro, Jose Daniel, Julian Garcia y Gabriel Llabres.

Sustituciones: Rupert Michael por Julian Garcia (min.49), Daniel Navarro por Jose Daniel (min.66) y Jose Luis por Santiago Cabiro (min.74)

Goles: 1-0 Francisco Jesus (min 17), 1-1 Rupert Michael (min 54) y 2-1 Zouhir Essounani (min 88)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Luis Grande Mercadal y Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas: Isael Andres (amarilla, min 36), Carlos Segui (amarilla, min 37) y Raul Olives (amarilla, min 40) para el CCE Sant Lluis. Adriano Garcia (amarilla, min 28), Pedro Rafael (amarilla, min 39), Alejandro Fernandez (amarilla, min 40), Rupert Michael (amarilla, min 81) y Juan Pons (amarilla, min 82) para el CF Sporting de Mahon.

Comentario:

Queda ja lluny el passat 27 de Setembre, data en la qual l’equip Regional de José Ángel Moyano aconseguís davant l’Atlètic Ciutadella la que fins a la data és la seva única derrota d’aquesta temporada en un total de dotze partits disputats. Unes dades que no fan més que reforçar el treball diari d’un equip que està donant partit rere partit un plus més per seguir competint davant qualsevol rival i demostrant ser una esquadra unitat, compacta i compromesa.

La trobada que acomiadava l’any 2014, era la repetició de les passades semifinals de Copa ja oblidades pels locals, arribava en un mal moment pel que fa a les baixes per als de Ses Canaletes, que van demostrar una vegada més que aquest qui aquest o falti el que falti la resta és capaç de donar aquest plus més perquè ningú se senti imprescindible.

Els locals van portar el control del matx en els primers minuts tot i que la qualitat del seu rival li feia estar a l’aguait davant qualsevol possible error que pogués donar l’oportunitat als de Noval de posar-se per davant. Els de Maó per la seva banda no donaven el seu braç a tòrcer i volien colpejar primer però sense gaire convicció, eren uns minuts de molta intenció per part de tots dos però les defenses es mostraven segures i contundents.

Van ser els de Moyano dels primers a posar-se per davant en el minut 17, quan Joshua aconseguia batre Cris alhora de caure lesionat en aquesta mateixa jugada pel que va haver de ser substituït per. El gol donava una mica de tranquil·litat als de Ses Canaletes que havien fet una bona feina fins ara.

L’aturada del descans va donar aire als dos equips que estaven en un ritme alt de joc que podia esdevenir en un final esbojarrat si les forces fallaven en qualsevol dels dos bàndols. El partit seguia en un puny i amb tot per decidir, els de Noval intentaven fer un pas endavant a la recerca de l’empat que els igualés amb els de Moyano que anaven trobant còmodes en el seu paper de locals i amb el petit avantatge que li donava el gol de Joshua. Tot semblava de color de rosa fins que va aparèixer Bobby en el minut 54 per posar la igualada al marcador amb tot un món per davant. L’empat posava més emoció si cap als últims minuts de partit on tots dos volien vèncer però alhora valoraven el punt que estaven aconseguint, el respecte mutu entre els dos equips va donar a l’espectador uns minuts buits pel que fa a ocasions de gol però no així en intensitat.

Faltava donar un pas més per al que volgués de veritat la victòria i el CCE va ser decidit a això aconseguint al minut 88 Zouhir el tant que fet i fet acabaria donant la victòria als seus. Era just premi a un final d’any rodó que acaba amb una molt treballada victòria i que posa als de Moyano en una situació còmoda amb tan sols dues jornades de lliga disputades. La tornada després de l’aturada nadalenca albira dos duels complicats, CD Migjorn a Los Nogales en el primer envit i Atletic Ciutadella el 17 de gener a Ses Canaletes per iniciar l’any intentant seguir amb la ratxa positiva.

 

Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es