Petra: Antoni Monroig, Miguel Angel Rossello, Jaime Gaya, Carlos Ruiz, Antoni Monroig, Jaume Riutort, Pedro Cifre, Miguel A Bonnin, Sebastian Ribot, Jaume Barcelo y Joan C Font.

Sustituciones: Llorens Barcelo por Pedro Cifre (min.60), Jaume Barcelo por Jaime Gaya (min.85) y Ismael Cabrera por Carlos Ruiz (min.89)

Genova: Jose I Lozano, Miguel Enseñat, Enrique J Montesinos, Ubay Riera, Guillermo Alemany, Miguel Garcia, Daniel Valcaneras, Daniel Carriles, Maties Tugores, Andres Norte y Borja Fernandez.

Sustituciones: Patrick F Garces por Andres Norte (min.62)

Goles: 0-1 Miguel Garcia (min 31), 0-2 Andres Norte (min 40), 1-2 Carlos Ruiz (min 60), 2-2 Joan C Font Monroig (min 71) y 3-2 Joan C Font Monroig (min 89)

Árbitro: Juan Vega Martin. asistido por Jonatan Caceres Fernandez y Emilio Junquera Talavera.

Tarjetas: Jaume Riutort (amarilla, min 19), Jaume Barcelo (amarilla, min 22), Antoni Monroig (amarilla, min 26), Carlos Ruiz (amarilla, min 47), Miguel A Bonnin (amarilla, min 59), Pedro Cifre (amarilla, min 66), Miguel A Bonnin (amarilla, min 69) y Jaime Gaya (amarilla, min 80) para el Petra. Ubay Riera (amarilla, min 12), Maties Tugores (amarilla, min 29), Daniel Valcaneras (amarilla, min 37), Guillermo Alemany (amarilla, min 51), Jose I Lozano (amarilla, min 59), Guillermo Alemany (amarilla, min 80) y Miguel Enseñat (amarilla, min 81) para el Genova.

Partit disputat avui horabaixa a Na Capitana amb un sol de justicia.
La primera part ha estat totalment per el genova que ha sabut com jugar i aturar la sortida del petra, aixi com anava avançant el partit el genova sha adelantat amb un contratac molt ben enllaçat,a partir d’aqui el genova ha seguit apretant i els locals no aconseguirn reaccionar, fruit de les embastides del genova ha arribat el segon gol a falta de 10 minuts per el descans i amb 0-2 en contra s’ha arribat al final i el petra molt tocat.
La segona part ha començat tot el contrari amb els locals molt enxufats i el genova intentant mantenir el resultat, el petra ha sabut mantenir l’ordre i ha possat moltes ganes per gonyar el partit. Dos dels gols del petra han arribat per contratacs molt rapids que han fet que el genova no pogues aturar, el partit seguia amb un petra molt enxufat i fent molt de perill a la portaria contraria, a falta de 6 minuts del final ha arribat el gol de la victoriA per els locals, primera victoria del petra a preferent que fa que agafi molta confiança. Molta sort als dos equips pel que resta de temporada.