Crónica 1ª Reg.: Sant Jordi 2 – 0 Inter Manacor

Sant Jordi: Gabriel A Gelabert, Cristian Canovas, Alejandro Jaen, Manuel Garau, Llorens Comas, Adria Sanchez, Francesc Barcelo, Raul Alba, Juan A Busquets, Antonio Coll y Antonio R Rayo.

Sustituciones: Marc Armijo por Alejandro Jaen (min.71), Joan Vadell por Juan A Busquets (min.84) y Rafael Bleda por Antonio Coll (min.88)

Inter Manacor: Miguel A Sureda, Sebastia Marce, Marc Orgilles, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Pere Gomariz, Antonio A Peñaranda, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Mateo Torres por Miquel Santandreu (min.51), Juan Riera por Sebastia Marce (min.64), Pedro Mateu por Antonio A Peñaranda (min.67) y Jose M Soler por Pere Gomariz (min.71)

Goles: 1-0 Alejandro Jaen (min 34) y 2-0 Juan A Busquets Payeras (min 60)

Árbitro: David Tarilonte Zoilo. asistido por Alejandro Gilabert Giron y Juan Alberto Martinez Fernandez.

Tarjetas: Alejandro Jaen (amarilla, min 52) y Llorens Comas (amarilla, min 82) para el Sant Jordi. Antonio A Peñaranda (amarilla, min 62) para el Inter Manacor.

Primer partit i primera derrota per part de l’equip manacorí. El partit es va disputar dissabte a Sant Jordi.

La primera part, començà amb un ritme lent, on es veia que era el primer partit de la temporada i cap dels dos equips imposava un ritme millor que el del seu adversari. Les ocasions eren escasses, i el joc poc fluït. Així, en mig d’aquest joc, l’equip local, aconseguí el primer gol del partit, desprès d’una errada defensiva per part de l’equip manacorí. Ni el gol ni els crits precedents de la grada aconseguiren que el joc varies, i així s’arribà a la mitja part.

Qualque cosa passà dins del vestuari visitant, que l’ InterManacor en aquesta segona part, pareixia un equip diferent. Mobilitat per part dels jugadors de dalt i circulació rapida de pilota, aconseguiren que poc a poc el domini del joc. Gràcies també a les jugades de pilota aturada, el perill era constant, i arrel d’axó es succeïren varies ocasions clares. Però no era el dia dels manacorins, ja que desprès una d’aquestes ocasions, i amb un contracop ben realitzat per els locals, aconseguiren el 2-0, resultat que resultaria definitiu. Un cop a la moral de l’equip, que ho intentà fins al final, però que desgraciadament, no pogué inaugurar el marcador.

Aquesta setmana, debutarà a casa, i esperem trobar el mateix equip que ha demostrat en aquesta segona part, i que a tots els rivals li tenen respecta. !!! INTER SOM TOTS!!!