El PESA firma un convenio con la Conselleria de Salud, Familia y Bienestar Social.

.

El conseller, Martí Sansaloni, ha signat els convenis amb la presidenta d’AMADIBA, Elvira Jiménez; la germana de la caritat de la Congregació Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, Margalida Jordà; el batle de Son Servera, José Barrientos, i la Presidenta de la Penya Esportiva S’Arenal, Mercedes Campos. També ha estat present a l’acte el director general de Família, Benestar Social i Atenció a Persones en Situació Especial, Rafael Romero.

L’objecte d’aquests convenis és donar compliment a les mesures judicials imposades als menors que no suposen privació de llibertat, dirigides a la prestació de serveis en benefici de la comunitat mitjançant activitats d’interès social o en benefici de persones en situació de precarietat.

 

Martin Roig para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es