Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Platges de Calvia 2 – 1 Sollerense

Jornada 21, Viernes 29/04/2011 - 19:00 h
Platges de Calvia
2 1
Sollerense

Campo: P.m.santa Ponsa
Ver jornada

Derrota del Sollerense en visita al Platges de Calvia
Alineaciones:

Platges de Calvia: David Herranz, Mario Blazquez, Alexis L Lefranc, Carlos Garcia, Juan L Martinez, Isaac D Angelo, Javier Tapia y Antoni Llabres.

También jugaron: Vinit Assnani y Ignacio Pintos

Sollerense: Raul Aguilar, Sergi Morell, Javier Padilla, Miquel Manrique, Jose D Vidal, Carlos Vazquez, Tomas A Bravo y Pedro M Peñas.

También jugaron: Juan Amengual, Benet Busquets y Sami Boudih

Goles: 0-1 Miquel Manrique (min 5), 1-1 Juan L Martinez (min 16) y 2-1 Isaac D Angelo (min 40)

Árbitro: Marcos García Del Sol.

Comentario:

Molt bon partit disputat divendres capvespre al camp de Santa Ponça on els locals feren que els tres punts es quedassin a casa i els sollerecis se’n anassin amb les mans buides malgrat mereixien almenys l’empat.

Els sollerics sabien que s’enfrentaven a un rival molt difícil i per aquest motiu sortiren al camp amb moltes ganes de lluitar i aconseguiren, al mínut cinc i gràcies a un gol de Miquel, possar-se per davant el marcador. La lluita de la pilota entre els dos equips fou constant i no deixaren en cap moment de fer un molt bon joc i de oferir un gran espectacle. L’enfrontament continuà d’aquesta manera fins que just a l’inici de la segona part Joan L possà l’empat al marcador. L’àrbit xiulà així el descans.

Els dos equips sortiren al camp motivadíssims i no deixaren en cap moment de fer un bon joc i de crear moltes ocasions que no arribaren a passar la línea de gol. Però al minut 40 Isaac convertí una d’aquestes ocasions en gol girant així el marcador i donant molts d’anims a l’equip local. Els sollerics ho varen intentar de totes maneres fins que minuts abans de finalitzar l’encontres l’aàrbitre pita falta perillosa als Sollerense. Quan Tomàs anava a xutar la falta, l’arbitre expulsà a un entrenador del Platges i de cop i resposta aquella falta perillosa que hagues pogut possar en empat al mercador es converteix en indirecte i Tomàs no pogue ficar-la entre els tres pals. Després de perdre bastant minuts amb aquesta jugada es xiula el final del partit amb una victòria pel Platges.

En definitiva un encontre bastant emocionant on aquesta vegada tampoc la sort es posicionar amb els sollerics, però ells no varen de deixar de lluitar en cap moment.

Cris Peñas para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es