Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): SP. Sant Marçal 2 – 2 Sollerense

jugada del partido
Alineaciones:

SP. Sant Marçal: Jordi Amador, Ivan Fernandez, Angel Marin, Sergio Ramirez, Marc Barcelo, Juan Martinez, Adam Leon, Enric Guerrero, Antonio Martin, Sergi Bergas y Jonathan M. Delgado.

Sustituciones: Pere Mari por Jonathan M. Delgado (min.11), Sergi Granado por Enric Guerrero (min.40), Mateo Juan por Sergi Bergas (min.54) y Lluis Munar por Jordi Amador (min.58)

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Adrian Enseñat, Marc Coll, Julyo C Sena y Andres Morell.

Sustituciones: Jaume Tovar por Andres Morell (min.45), Adria Pereira por Marc Coll (min.50) y Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.58)

Goles: 1-0 Sergi Bergas (min 9), 1-1 Jose Marques (min 13), 2-1 Adam Leon (min 33) y 2-2 Andreu Hernandez (min 56)

Árbitro: Adolfo Adelis Álvarez Álvarez.

Comentario:

Partit emocionant i vibrant el disputat diumenge passat al Municipal de Son Caulelles entre els dos primers classificats. El partit començà animat i ja els 5 minuts de joc en Pep disparava fluix a les mans del porter, 4 minuts més tard un mal rebuig dins l’àrea sollerica es aprofitada per en Sergi Bergas que supera per alt al porter Joan possant el 1-0 al marcador, però el Sollerense reaccionà ràpid, de la treta de centre de camp s’acaba en corner i aquest es rematat per n’Andreu al travesser, 2 minuts més tard en Pep es objecte de falta a la frontal i la falta la treu n’Andreu, el rebuig del porter es aprofitat per en Pep per empatar el marcador.

El joc es tornà imprecís amb molta pressió i lluita al centre del camp i poques ocasions de gol. Ja a les acaballes de la primera part un error d’en Bujosa es aprofitada per n’Adam que d’un fort tir lateral supera per alt al porter Joan. Amb aquest resultat de 2-1 s’arribà al descans.

La segona part tengué la nota negativa i va esser quan el jugador del Sant Marçal Enric es lesionà als 5 minuts de joc i va tenir que esser substituit, aixó ho aprofità el Sollerense per fer-se l’amo del centre del camp i dominar el partit, fruit d’aquest domini arrbà el gol de n’Andreu que rematà de cap un rebot després d’un xut d’en Jaume. Encara quedaven 14 minuts per acabar el partit i aquets foren de lo més emocionants ja que a falta de 5 minuts en Pep després d’una gran jugada personal estavellà la pilota a la fusta i a falta de 2 minuts era en

Pere Marí el que estavellava la pilota al travesser de la porteria sollerica, aquestes jugades haguessin pogut decantar el partit cap a una de les dues bandes però el destí no ho va voler i s’arribà al final del partit amb un resultat ajustat de 2-2.

Amb aquest resultat el Sollerense es manté lider en solitarí i manté al Sant Marçal a 9 punts i el golaveratge a favor dels sollerics (hem de dir que el Sant Marçal dur un partit menys.)

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.