Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): SP. Sant Marçal 2 – 2 Sollerense

Jornada 23, Domingo 10/04/2011 - 11:00 h
SP. Sant Marçal
2 2
Sollerense

Campo: Mun. Son Caulellas
Ver jornada

jugada del partido
Alineaciones:

SP. Sant Marçal: Jordi Amador, Ivan Fernandez, Angel Marin, Sergio Ramirez, Marc Barcelo, Juan Martinez, Adam Leon, Enric Guerrero, Antonio Martin, Sergi Bergas y Jonathan M. Delgado.

Sustituciones: Pere Mari por Jonathan M. Delgado (min.11), Sergi Granado por Enric Guerrero (min.40), Mateo Juan por Sergi Bergas (min.54) y Lluis Munar por Jordi Amador (min.58)

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Adrian Enseñat, Marc Coll, Julyo C Sena y Andres Morell.

Sustituciones: Jaume Tovar por Andres Morell (min.45), Adria Pereira por Marc Coll (min.50) y Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.58)

Goles: 1-0 Sergi Bergas (min 9), 1-1 Jose Marques (min 13), 2-1 Adam Leon (min 33) y 2-2 Andreu Hernandez (min 56)

Árbitro: Adolfo Adelis Álvarez Álvarez.

Comentario:

Partit emocionant i vibrant el disputat diumenge passat al Municipal de Son Caulelles entre els dos primers classificats. El partit començà animat i ja els 5 minuts de joc en Pep disparava fluix a les mans del porter, 4 minuts més tard un mal rebuig dins l’àrea sollerica es aprofitada per en Sergi Bergas que supera per alt al porter Joan possant el 1-0 al marcador, però el Sollerense reaccionà ràpid, de la treta de centre de camp s’acaba en corner i aquest es rematat per n’Andreu al travesser, 2 minuts més tard en Pep es objecte de falta a la frontal i la falta la treu n’Andreu, el rebuig del porter es aprofitat per en Pep per empatar el marcador.

El joc es tornà imprecís amb molta pressió i lluita al centre del camp i poques ocasions de gol. Ja a les acaballes de la primera part un error d’en Bujosa es aprofitada per n’Adam que d’un fort tir lateral supera per alt al porter Joan. Amb aquest resultat de 2-1 s’arribà al descans.

La segona part tengué la nota negativa i va esser quan el jugador del Sant Marçal Enric es lesionà als 5 minuts de joc i va tenir que esser substituit, aixó ho aprofità el Sollerense per fer-se l’amo del centre del camp i dominar el partit, fruit d’aquest domini arrbà el gol de n’Andreu que rematà de cap un rebot després d’un xut d’en Jaume. Encara quedaven 14 minuts per acabar el partit i aquets foren de lo més emocionants ja que a falta de 5 minuts en Pep després d’una gran jugada personal estavellà la pilota a la fusta i a falta de 2 minuts era en

Pere Marí el que estavellava la pilota al travesser de la porteria sollerica, aquestes jugades haguessin pogut decantar el partit cap a una de les dues bandes però el destí no ho va voler i s’arribà al final del partit amb un resultat ajustat de 2-2.

Amb aquest resultat el Sollerense es manté lider en solitarí i manté al Sant Marçal a 9 punts i el golaveratge a favor dels sollerics (hem de dir que el Sant Marçal dur un partit menys.)

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es